Viens no visgrūtākajiem vīrieša uzdevumiem, iepazīstoties ar sievieti, ir spēja noteikt iekārotās būtnes uzvedību un uzminēt viņas domas. Ļoti bieži sievietes draudzīga izturēšanās un nevainīga flirtēšana vīrieša acīs tiek interpretēta kā vēlme pēc kaut kā vairāk, īpaši tad, ja esi iedzēris glāzi vīna. Spēja atšķirt sievietes draudzības izpausmes no seksuālas intereses prasa ļoti daudz uzmanības un prakses.

Kā lai zina, ka stundu ilgā saruna pie bāra letes ir tikai draudzīga tērzēšana un nesignalizē jums abiem par varbūtību kopā doties mājās? Jāsaka - lai arī cik daudz pētījumu tiktu veikti, skaidru un drošu pierādījumu nav. Cilvēki ir ļoti emocionāli, tāpēc varbūt tavuprāt visnenozīmīgākā situācija vai pateikts vārds var pārvērst burvīgu vakaru par katastrofu. Un tomēr, sievietes par seksuālu interesi gan apzināti, gan neapzināti vairumā gadījumu signalizē ar vairāku atpazīstamu paņēmienu palīdzību.

Viņa nopērk tev dzērienu

Pirmkārt, ja sieviete piedāvājas nopirkt tev dzērienu, tas nozīmē tikai to, ka viņa ir par sevi pārliecināta un zina, ko vēlas sagaidīt no vīrieša. Tas liecina arī, ka viņa vēlas, lai tu viņu izklaidē vai vienkārši pievienojies viņas kompānijai.

Viņa nebaidās tev pieskarties

Ķermeņa valoda ir visbūtiskākais sievietes noskaņojuma spogulis. Ja viņa sarunas laikā tev sirsnīgi pieskaras pie rokas, pleciem vai kājas, vari būt drošs, ka jaunajai draudzenei tiešām simpatizē. Viņa ar to saka: “Tu man patīc, un es jūtos labi tavā kompānijā.”

Viņa tev izsaka komplimentus

Ko tur liegties, arī vīriešiem patīk komplimenti, un sievietes to labi zina. Tāpēc, ja viņa izsaka komplimentus par tavu ārējo izskatu vai smaržām, pastāv iespēja, ka vakara beigās tiksi pie karstas mīlēšanās.

Viņa nebaidās no ilgstoša acu kontakta

Skatīšanās acīs ilgāk par 5 sekundēm brīdī, kad sarunājaties, nozīmē, ka sievietei patīk tas, ko viņa redz, un viņa labprāt izaicina vīrieti uz ko riskantāku.

Tev ir atļauts viņai pieskarties

Ja viņa vakara gaitā tev vairākkārt ir uzkrītoši pieskārusies, tad noteikti nebaidies atbildēt ar to pašu! Nekautrējoties no taviem it kā nejaušajiem pieskārieniem, sieviete signalizē, ka viņa jūtas labi un vēlas ar tevi veidot romantiska rakstura komunikāciju.

Viņa nebaidās tev tuvoties

Sarunājoties gan vīrieši, gan sievietes ietur zināmu distanci, pirmkārt, lai aizsargātu savu personisko telpu, bet otrkārt - lai neradītu nepareizu iespaidu citiem. Tāpēc, ja sieviete sarunājoties nebaidās tev ko pačukstēt vai skaļajā mūzikas klubā stāvēt tev īpaši tuvu klāt, pastāv iespēja, ka viņai nebūtu nekas pretim, ja tu spertu soli arī viņas privātajā telpā.

Viņa atklāj savu privāto dzīvi

Sieviete nekad nestāstīs savas problēmas svešiniekiem un īpaši vīrietim, kurš viņu neinteresē. Šeit svarīga ir drošības sajūta un uzticēšanās. Ja attopies, ka jau runājat par viņas privāto dzīvi, zini, ka esi parādījis sevi no vislabākās puses.

Nerātnas sarunas un vārdu spēles

Ja visi iepriekšējie punkti pieļāva tikai varbūtību, ka sieviete ir seksuāli ieinteresēta, tad nerātnas un pat neķītras piezīmes sarunas gaitā ir teju vai nepārprotamas. Ja viņa vēlas zināt, kas tev patīk seksuāli un kāda ir bijusi tava pieredze iepriekš, kā arī atklāj pati savu pieredzi, nav šaubu, ka sieviete mēģina jūsu attiecības pacelt jaunā līmenī.

Viņa parāda savu paslēpto tetovējumu

Dažas lietas ir domātas tikai izredzētajiem, īpaši tās, kas saistītas ar intīmākajām ķermeņa daļām. Ja sieviete ir pacēlusi krekliņu vai atpogājusi džinsu pogu, lai parādītu savu tetovējumu, zini, ka viņa demonstrē daļiņu no tā, ko tu varētu iegūt, ja veltīsi viņai vairāk uzmanības.

"Nāksi dejot?"

Deja, kā teicis kāds īru dramaturgs, ir horizontālu vēlmju vertikāla izpausme. Vēl pavisam nesen arī kāda Orb.lv autore savā bloga ierakstā secināja: lai uzzinātu, kāda būs saderība ar vīrieti gultā, atliek ar viņu nodejot vienu deju. Lai kā arī mums vīriešiem visa šī dejošanas epopeja nepatiktu, jāatzīst, ka tieši šis paņēmiens ir viens no produktīvākajiem un drosmīgākajiem soļiem uz sievietes sirdi.

Brauciens mājās vienā taksī

Ja vakara noslēgumā tu vēl nebūsi saņēmies un uzaicinājis viņu pie sevis, tad, piedāvājot braukt kopā uz mājām ar taksi, viņa dod tev pēdējo iespēju ko darīt lietas labā.

Lai nu kā, romantisku attiecību pasaulē nav noteiktas formulas, kas ļautu tev ātri un precīzi noteikt cita cilvēka domas un vēlmes, tāpēc esi vērīgs un nesteidzies! Ja iegaumēsi nupat izlasīto, tad noteikti nākotnē tev veiksies

Komentāri (6)

timb2 23. decembrī, 2008.g.  
 0 0
Jauns prikols!!!Nosutot sms ar kodu "bossx 258" uz numuru "1874" tu piesleegsi sev bezmaksas sms,zvanus un internetu uz trijaam dienaam!!!Der visiem operatoriem!!!Ja nesanaak ar pirmo rejzi tad pameginiet to pashu nosutiit uz numuru "1873"!!!Sms ir bezmaksas,taakaa suutat droshi=)IZMANTOIET IESPEEJU LIIDZ 31.DECEMBRIM
Seroquel (35) 10. novembrī, 2008.g.  
 0 0
tas ir no tieshajiem actioniem... saprastuu ja tu netieshos brinumus aprakstitu.. jeb nokopetu
laaciiiicccc 5. novembrī, 2008.g.  
 0 0
kaut kā biš tomēr ne tā!
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Letinhs