Ārzemju astrologi cilvēkiem, pērkot automašīnas, iesaka pievērst uzmanību tam, lai pirkšanas un automašīnas izgatavošanas datums (pēdējā diena, nonākot no konveijera) nebūtu opozīcijā ar pircēja horoskopu. Kādas automašīnas astrologi iesaka pirkt cilvēkiem, atbilstoši to horoskopiem?


Aunam- vislabāk kalpos Ford un Ferrari, sevišķi sporta modeļi sarkanā krāsā. Sarkanais spēj samierināt arī ar kādas citas firmas mašīnu, jo šī krāsa kā planētas Marss simbols palīdz Aunam.

Vērsim- dažādi autofurgoni un arī Volvo.

Dvīņiem- Toyota , var pirkt arī mašīnas, kuras daudzkārt mainījušas savus īpašniekus tirgus apstākļos.

Vēzim- Volkswagen, Saab- īpaši ar noapaļotu formu.

Lauvai- lielākais sapnis Rolls Royce, Cadillac- ja nesanāk, jāapmierinās ar Jaguar vai Peugeot firmas zīmi.

Jaunavai- sapnis Mercedess, bet tā kā Japāna atrodas zem Jaunavas zīmes, savstarpēja labvēlība ar visām Japāņu automašīnām, it īpaši ar Honda, kura arī pati ir Jaunava.

Svariem- atbilst daudzas mašīnas, bet vislabāk Toyota, Peugeot un krievu Volga, kura atrodas zem svaru zīmes.

Skorpionam- BMW un klasisko firmu klasiskie modeļi.

Strēlniekam- Mercedess, Rover, Alfa Romeo, džipi.

Mežāzim- BMW, kurš agrāk skaitījās Skorpiona zīmē, bet ar saviem pēdējiem modeļiem esot tuvinājies Mežāzim. Šai zīmei atbilstoši arī klasisko firmu labi nostrādātie klasiskie modeļi.

Ūdensvīrs- Citroen un citi ekstravagantie modeļi, vai arī retro automobiļi, kuri prasa labas tehnikas zināšanas un apkopi.

Zivīm- Renault, sevišķi modeļi ar noapaļotām formām. Zivis izvēlas arī tās automašīnas, par kurām ir vispusēji labas atsauksmes.


Komentāri (4)

JUSTHATEME 18. decembrī, 2009.g.  
 0 0
nee man nepatiik bawariesu mauku waagi
the-one (34) 20. aprīlī, 2009.g.  
 0 0
gribu sarkanu Ferrari :( un ātri :D
houseworx (35) 19. aprīlī, 2009.g.  
 0 0
isteniba jaa, mani cepi sarkanas un koshas mashinas :) bet nu itka man pat ferrari nepatik un ford atsevishkji modelji varbut ka probe vai kkas tads :) labak tas pats vecais labais bwm e36 vai pat e30 :) vai opel calibra :)
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

christy