Dvīnis - mūžīgi jauns un zinātkārs! Dzīves moto: "Nedodiet ēst, bet ļaujiet parunāt...!" Mūžam mainīgs un neprognozējams. Necieš rutīnu un garlaicību – nespēj nosēdēt vienā vietā. Bet, neskatoties uz savu nepastāvību, šī ir viena no intelektuālākajām zīmēm. Visu mēģina analizēt ar prātu. Vispār Dvīņi ir ļoti saprātīgi, vienmēr izvērtē, kas ir labs, kas slikts. Nekad nepārmet citiem un it īpaši sev pieļautās kļūdas, jo uzskata, ka kļūdīties ir cilvēcīgi. Viņi ir ļoti komunikabli, kopīgu valodu atradīs ar jebkuru cilvēku, kaut gan ir izņēmumi, jo neieredz stulbus, dogmātiskus un aprobežotus cilvēkus. Netic jēdzienam ļauns cilvēks, jo ir pārliecināti, ka ar visiem var parunāt. Dvīnim dzīvē viss šķiet relatīvs, tapēc viņš nekad nebūs fanātiķis. Pārstāv ideju, ka katram sava taisnība. Ļoti patīk ceļot, kaut gan nav svarīgs galamērķis, bet pats braukšanas process. Un noteikti jautrība, kas valda brauciena laikā.

Dvīnis ir kā raidstacija, caur kuru tiek raidīti visi apkārtējie jaunumi, viņš vienmēr ir lietas kursā par to, kas un kur notiek.    

Dvīņu sievietes ir inteliģentas un izdarīgas, vienmēr gatavas uzklausīt. Jautras optimistes, ar kurām nekad nav garlaicīgi. Lielāko tiesu ir skaistas un iekārojamas. Viņas tiek apbrīnotas par savu atjautību un domu loģiku. Skaistas un gudras – īstas 2in1 iemiesojums.:)

Комментарии (1)

Acbka 27. мая, 2009.г.  
 0 0
блин, это всё очень интересно, потому что я сама близнецы. но... можно по-русски?:(

Missty