Palasot blogus šeit, šo to var papildināt uz sava repertuāra. Jeb vienkārši sakot papildināt savas zināšanas. Un pabļaustīties pie viena par to, ko daru un kas esmu.
Esmu parasts zemnieks, kas nācis no Ogres pilsētas
Aprecējos un aizgāju pie sievas dzīvot, viņai ir sava zeme, mežs un platības kur izrādās es varu izplesties. Uz šīs zemes es es audzēju trušus, tiko tik esmu sācis ar viņu audzēšanu, un īpašumā pagaidām ir tikai 15 truši, no rīta vēl bija 10, un vakarpusē pienāca vēl mazi trusēni.
Vēl man ir 5 šinšilas, kas dzīvojas pa verandu, arī tur ir ko pasvīst, jo šinšilas ir tie kam vajar vairāk rūpes nekā truši, kuriem pietiek iedot svaigu zāli kas dzīvo būros, pārējie lai grauž paši.
Un lai cik neliktos dīvaini, esmu pamanījis ka esmu viens no retajiem, kas nodarbojoties ar zemniecību, pieprot arī strādāt ar datoru un programmām.
Esmu programmu pamācību veidotājs, esmu izveidojis daudz un dažādas pamācības kuras ir pieejamas manā web lapā. Šeit, kur es dzīvoju, iedzīvotājiem piedāvāju datorservisa pakalpojumus. Uzstādu operētājsistēmas un visas pārējās datoram nepieciešamās programmatūras, veicu sistēmas optimizācijas ja klientam ir pavājš dators.
Nu i protams patīk izklaidēties ar ekstrēmiem atgadījumiem. Viens no maniem jociņiem.  

Miesnieks darbiibaa - niks miesnieks ir mans galvenais pseidonīms citur internetā.




TiVe Team Group -  http://tive.lv

Komentāri (3)

DaReLa 1. oktobrī, 2009.g.  
 0 0
Malkascirtējs    
GePeReS 26. septembrī, 2009.g.  
 0 0
houseworx (20)
Esmu pabijis arī tur, bet nu tagad esmu pārvācies uz Latgales seimi
houseworx (35) 26. septembrī, 2009.g.  
 0 0
Ogre labaka pats ari var teikt esmu no tejienies ;) nu labi no Ogresgala, bet Ogre pavadu lielako dalju laika :)
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

GePeReS