эмм, какие еще могут быть мысли во время Нового года, чтоеще можно написать... нужно еще слов так 80-100 накорябать =(поможете?

Gandrīz jau pusnakts, es sežu virtuvē ar tējas tasi rokās. Skatos uz ielu caur logu, no kura jūtu vieglu vēja elpu. Blakus kājām sēž vienmēr izsalcis kaķis. Tējas malks un cientigs lidojums uz pagātni.

Vai viss ir pāgajis tā kā man gribejas? Laikam nē. Lialāko daļu varētu izmainīt uz labāko pusi. Bet šogad bija ļoti daudz piedzīvojumu, smaidu un smieklu. Tas bija pats labakais gads. 2009.gadā es sapratu ka man ir vislabakie draugi. Es satiku savu bērnības draudzeni, kura dzīvo ļoti talu no manīm.

Jau ir pusnakts. Aiz loga es redzu salūtu, cilvēki skraida apkārt, smaida un apsveic viens otru ar Jauno gadu. Sežu virtuvē un tikai atkārtoju savu velēšanu.Es gribu lai...ES GRĪBU LAI – vel skaļāk es dzirdu savā galvā.

Jaunais gads. Vajāg viņu uzsakt no jauna. Mana velēšana – mans mērķis uz šo gadu. Pati es tikšu galā ar to, bet es ticu brīnumos.Varbūt manu velēsanu kaut kas bija dzirdējis...Varbūt viņs arī palīdzēs man.

Īstenibā es nebiju mājās, vienkarši iegrīmu savās domās... Tajā laikā es biju kopā ar manu draudzeni. Mēs gribējam satikties ar draudzenem, bet mazliet kavējām. Gribējam kopā paskatities salūtu. Pēctām mes ļoti jautri nosvinējam Jauno gadu.

Man ļoti gribētos lai šīs gads būtu labāks par pagajušo, lai visas velēšanas piepildītos... Galvenais nepadoties un censties panākt savus mērķus.

Комментарии (0)

 
Похожие записи

Моська