Mēs, SIDC Group, nodarbojamies ar personāla atlasi uz ASV un Eiropas Kruīza kuģiem un Au-Pair programmām. Pieprasītākās pozīcijas ir veikalu, viesnīcu, restorānu, bāru, kazino, skaistumkopšanas salonu un administratīvie darbinieki, ka arī fotogrāfi, video operatori, bērnu audzinātāji un daudzas vakances, kur tiek prasīti darbinieki gan ar, gan bez atbilstošas pieredzes.
Mūsdienu kruīzu kuģis ir kā peldoša pilsēta, uz kura iespējams strādāt visa veida amatos. Dažiem amatiem tiek pieprasīta augsta profesionalitāte, citiem nē. Lai veiksmīgi atrastu darbu kādā kruīza kompānijā, Jums ir ļoti uzmanīgi jāizskata iespējamo amatu saraksts un prasības katram no tiem. Tad Jums ir jāizlemj, kurš amats būtu vispiemērotākais tieši priekš Jums. Kruīza kompānijas pieņem darbā darbiniekus no visas pasaules valstīm, un Jums ir iespēja strādāt uz kruīzu kuģa, neskatoties uz Jūsu pilsonību.

Strādājot uz kruīzu kuģiem, Jums ir iespēja apvienot ienesīgu darbu, ideālu atpūtu, ceļošanu un dažādu pasaules valstu apmeklēšanu. Jums būs iespēja ceļot un nopelnīt naudu vienlaikus, kamēr citi maksā virs 1000 ASV dolārus, lai redzētu šīs valstis.

Jums ir iespēja arī satikt jaunus cilvēkus un iegūt jaunu pieredzi. Jūsu alga būs atkarīga no kruīza kompānijas, kurā Jūs strādājat kā arī no Jūsu amata. Katrā gadījumā Jūsu ieņēmumi būs aptuveni no 1000 - 2500 $ (un vairāk) mēnesī uz rokam. Atalgojumu nosaka darba devējs.

Līgumi tiek slēgti no 4 - 10 mēnešiem, ir iespēja tos pagarināt pēc paša vēlēšanās. Ja nekad neesat strādājis uz kruīzu kuģa – tā nav problēma. Ir daudz dažādu amatu, kuriem netiek prasīta iepriekšēja pieredze. Parasti uz viena kruīza kuģa strādā 300 - 900 cilvēki, tā kā Jums ir iespēja atrast sev piemērotu darbu.

Komentāri (0)

 
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

SIDCgroup