Labākā atbilde
Atbildes
-
-
-
-
1 1
RorschachGirl 6 (8823)3420 15 g
nav jaiztelojas ;) vislabak pagatvots cilveks ir ja vins tiek nogalinats, kamer vins ir relaksejies, tatad mes negribam vinu nobiedet, sanervozet vai jebkadas citas emocijas, kas liek sirdij straujak sisties, jo tada gadijuma ari asinis parpludis.. negribam vinu iemidzinat, medicinas garsa paliks mute. nesausim, nedursim un neka savadak neievainosim adu. negribam parak jaunu vai parak vecu - ta ap 30.. tatad, izdomajam, ka mes varam nogalinat 30 gadigu veseligu virieti (jo sievietem ir parak daudz visadi sviesti asinis) nogalinat. Manuprat vislabakais veids ir miega, parlauzt sprandu, bet ta uzmanigi, lai ada paliek vesela.
nakamais solis - adas nonemsana - ieteicams vanna, lai asinis nezud. sakam dirat no galvaskausa, ilgi aiznemoss process, bet ta vajag. adu saglabajam, mebelem noderes.
tagad tu vari izveleties vai nu paturet un iesaldet lielako dalu vai ari taisit visu uzreiz.. es saku, iesalde, tik daudz uzreiz neapedisi.. saksim ar vaigiem un galvu.. suliga gala, un mazaka iespeja, ka tevi atklas.. taka ieliekam katla ar siltu udeni, ta lai visi netirumi no zobiem un ausim attiras, pec tam varam sakt gatavot..
vislabakais varetu but zupa, tiesi no galvas.. uztaisam buljonu, nodirajam adu no kauliem, galvaskausu aiznesam tigeriem uz zoodarzu, piemetam kartupelus, burkanus un senes. un zupa gatava :) var pielikt krejumu, bet garsu bojas. Labu apetiti! -
0 0
DrDestroy 7 (81057)4726 15 g
Rīkli vēlams driezt pušu turpat virtuvē, virs sakarsētas pannas - ļoti garšo ceptas asinis ar sāli. Man kā lauku puikam tās filejas/karbonādes tā... Ja nav stipri nodzerts/nopīpēts, čulu saēsts kuņģis, kārtīgi iztīrīt, izmazgāt un izvārīt ar garšvielām, pēc tam kopā ar smadzenēm (ja bija) apcept tauciņos ar sīpoliem. SUPER NAŠĶIS! KO - vēl neesat mēģinājuši???
Pārējā sadale - neiedziļināšos sīkumos - tas pats, kas ar cūku (organizmi esot ļoti līdzīgi) . Daļu ielikšu sālīties, smukākos pakaļtilta gabalus draugiem. Nu tā, apmēram.
p.s. iesākumā gan der pārbaudīt, kuros galos sabāzti tie bleķi tjipa pirzdings, jo var samaitāt sazobi. Labu apetīti! (te drusku no RoschachGirl iedvesmojos - protams, vislabāk vecā mēnesī - miesa ilgāk uzglabājas un vieglāk garu izlaiž - paskatījos http://www.astrolab.ru/cgi-bin/moonphases.cgi - tagad pats īstais laiks! Starp citu - ja to lietu nopietni ņem, tad vērts aizbraukt uz Japānu - tur ir senas cilvēka pagatavošanas receptes. Vienā filmā skatīju, ka visgardākais(-ā) sanāk , kad novālē orgazma (upura, protams) brīdī. -
-
0 0
Sugarcandy 5 (2556)719 15 g
tātad..es būtu tāda riktīga kanibāle,es baudu manu ēdienu ciešanas pirms pagatavošanas. Vislabāk ir no sākuma nogaršot vai vispār ir jēga viņu sākt tur vārīt jelkādā mērcē,varbūt nemaz nav garšīgs. Nogriežam tur piemēram pirkstiņu,vai austiņu,varbūt deguntiņu,vai kājas pirkstu,nē to labāk nē,ja nu cilvēks nemazgājas,būs tur sēnītes piegarša,tātad nogriezām,uzmetam uz pannas un cepam savā sulā(t.i asinīs,ja tās tajā brīdī netek,patecinam) ,ja ir garšīgs ,tad nogalinam (neiesaku amatieriem to darīt ar pistoli,nu kaifa ta nekāda) un uzcepam piemēram vīna mērcītē.
-----------------
itkā jau būtu stilīgi tāda ādā iejusties..nu,bet kautkā nevelk ;D
vakariņās,biešu zupa ar gaļu(nē,ne cilvēka,vistas) -
0 0
munkss (38) 8 (207590)541231 15 g
Svešvārdu vārdnīca
Kanibāls - slengs vārdam Cilvēkēdājs
Tavu mēli, tā vienmēr ir delikatese -