Labākā atbilde
-
2 0
christy 7 (20416)4960 16 g
Es arī biešu zupai piepilinu klāt etiķi, mamma mani vienmēr par to sabar, jo nav jau veselīgs tas etiķis.
ā, un citreiz vēl piepilinu klāt pelemņiem, ja tos ēdu ar šķidrumiņu.
Atbildes
-
2 0
melis26 7 (46902)4758 16 g
šašlikam,salātiem,bet biešu zupai var pielikt klāt skābētos kāpostus daudz garšīgāk būss
-
1 0
Ciepanick (44) 6 (14053)3521 16 g
mana mamma ar tā darīja.Arī aknu desu un auksto gaļu ēda ar etiķi.Es to izmantoju tikai marinēšanai.Tai zupai citi liek antonovku,ābolus.
-
1 0
wvicha 6 (8740)238 16 g
Kā tik es viņu neizmantoju.
Tas, ka mamma gurķīšu, sēņu uc. dārzeņu marinēšanai izmanto, tas skaidrs. + Tētis etiķi izmanto šašlika marinēšanai.
Es etiķi leju klāt gan aukstajai zupai(biešu), gan skābu kāpostu zupai, gan biešu zupai. Taisu arī salātus ar etiķi. Piem. burkāni + pipari + tomāti + etiķis + eļļa + sāls un garšvielas, kā arī gurķu, tomātu salāti ar etiķi un eļļu man arī garšo. Reizēm arī Auksto gaļu ēdu ar etiķi nevis mārrutkiem. -
-
-
-
-
0 0
Jantra (39) 5 (4201)1412 16 g
neuzskata ka etikjis butu no tiem veseligakajiem uzturas lidzekljiem ta ka pati uztura nelietoju vispar!!!
-
0 0
NaktsEngelis87 5 (2520)1412 16 g
kas ir etikis :D ......es uz pohmeli iedzeru pa bikai..melnais humors
-
-
-
0 0
m-ooo 3 (693)12 16 g
Es etiki izmantoju gan vinegreta salatiem,gan ari kadreiz zupai.Ikdiena majas uzkopshanas nolukos,lai iztiritu ledusskapi,piepilinu udenim,lai nonem nepatikaas smakas.
-
0 0
kikadilla 6 (9132)3852 16 g
es piemeram nekaa,jo netaisu tadus edienus kur tas butu vajadzigs
bet nu majas man vins ir jaa tai pasai marinesanai... -
0 0
Nullespunkts (40) 6 (17833)4739 16 g
Salātiem, gaļas marinēšanai ( bet nu jau vairs nē, esmu pārgājis uz citronu), pie biešu zupas, pie pelmeņiem, aukstās gaļas...
-
0 0
Keith (35) 6 (14021)31124 16 g
Slāpes veldzēt, kad esi noskrējies. Galvenais ir nedzert aukstu, kaklu var apsaldēt.