Labākā atbilde

    1.  5 0

    Evisa 8 (138672)420118 16 g  

    Sastāvdaļas:
    500 g liellopu aknu
    2 olas
    50 g rīvmaizes
    1 sīpols
    sāls, pipari
    sviests

    Pagatavošana: (laiks: 45 minūtes)
    Aknas samaļ gaļasmašīnā, pievieno olas, rīvmaizi, sīki sagrieztus sviestā apceptus sīpolus, sāli, piparus un samaisa. Aknu masu ar karoti lej uz pannas sakarsētā sviestā un apcep plācenīšus brūnus.

Atbildes

    1.  3 0

    Fascination (36) 6 (5364)2310 16 g  

    nogriez plānu aknas šķēli, vislabākā ir liellopu akna!
    iepūderē miltos, pieliec kariju un samaltos melnos piparus un cep uz pannas!

    1.  2 0

    Odium77 7 (43719)3414 16 g  

    aknu pasteeti piemochii klaat pankuuku miiklai, uz pannas uzgaazh peec iespeejas plaanaakaa kaartaa, un veel peec tam, kad ir uzceptas ar miiklas rulli izrullee. bet ja godiigi, nezinu.

    1.  1 0

    falcoo (40) 5 (4404)315 16 g  

    uzcep aknu un tad uzliec uz vilciena sliedeem :)

    1.  0 0

    vepriic 4 (1960)38 16 g  

    panjem aknu 0.5 kg ..samal,plus piemal siipolinju + kjiplocinju+ pieber mazliet kartupelju miltus piparinjus un vienu olinju+shkjipsninju soodaa un pa pirmo :PPP

    1.  0 0

    Dwinite 7 (32063)41844 16 g  

    Varētu Tev pastāstīt, bet gala iznākums noteikti nebūtu ēdams! :)

    1.  0 0

    iive2 6 (16299)224 16 g  

    fuuuuuujjjjjjjjj.... visu dienu man chot sabojaaji

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system