Labākā atbilde
-
5 0
Evisa 8 (138672)420118 16 g
Sastāvdaļas:
500 g liellopu aknu
2 olas
50 g rīvmaizes
1 sīpols
sāls, pipari
sviests
Pagatavošana: (laiks: 45 minūtes)
Aknas samaļ gaļasmašīnā, pievieno olas, rīvmaizi, sīki sagrieztus sviestā apceptus sīpolus, sāli, piparus un samaisa. Aknu masu ar karoti lej uz pannas sakarsētā sviestā un apcep plācenīšus brūnus.
Atbildes
-
3 0
Fascination (36) 6 (5364)2310 16 g
nogriez plānu aknas šķēli, vislabākā ir liellopu akna!
iepūderē miltos, pieliec kariju un samaltos melnos piparus un cep uz pannas! -
2 0
Odium77 7 (43719)3414 16 g
aknu pasteeti piemochii klaat pankuuku miiklai, uz pannas uzgaazh peec iespeejas plaanaakaa kaartaa, un veel peec tam, kad ir uzceptas ar miiklas rulli izrullee. bet ja godiigi, nezinu.
-
-
0 0
vepriic 4 (1960)38 16 g
panjem aknu 0.5 kg ..samal,plus piemal siipolinju + kjiplocinju+ pieber mazliet kartupelju miltus piparinjus un vienu olinju+shkjipsninju soodaa un pa pirmo :PPP
-
-