Labākā atbilde
-
0 0
evil-devil (35) 6 (8935)2413 14 g
njemam olas (kaadas 6-8) bljodaa iekshaa, sakuljam, pievienojam cukuru peec garshas (aptuveni 3-4 eedamkarotes), sakuljam taa lai cukurs izkuust! njemam baltmaizi (griezto) pa vievu vai divaam meerceejam (cik nu kuram bljoda liela) tad liekam uz pannas (eļjotas) un cepam lidz paliek zeltainas! tad eedam uzdzerot pienu! bljaaviens es kaa dulls varu vinjas riit! visvairaak garsho taas kuras taa ilgaak pameercee un cepot paliek shkjidrs vidus!
Atbildes
-
1 0
Seroquel (36) 7 (27359)4520 14 g
nemiilu olu kulteni..
ne vistas ne savu.
ja olas cepu ta cepu normali..
dievinu dzeltenumu.. -
0 0
RorschachGirl 6 (8823)3420 14 g
parasti sacepu senes, kartupelus un dilles ar nedaudz kariju, bet sita ir vairak omlete, ne kultenis.. kad taisiju mammai, parasti sieru pa virsu uzliku, bet es pati sieru needu...
-
0 0
laima1000 (34) 6 (15164)3317 14 g
omlete?
Katru reizi tur ir kautkas savaadaaks pievienots-taa teikt tas kas ledusskapii :D -
0 0
Vaavereens 7 (31450)41251 14 g
sausus kaltētus pētersīļus, dilles, vegetu, olas, pienu, dažreiz sagrieztus desas kubiciņus.
-
0 0
DiiDii 7 (31461)31345 14 g
Sagriežu vienu tomātu ripiņās, apcepu un pāri pārleju sakultas olas ar krējuma karoti un nedaudz sāls. Viss.