Labākā atbilde
-
5 0
DiiDii 7 (31461)31345 14 g
majonēze, citrona sula, sīpolu ripiņas un garšvielas. gaļu tajā visā izmīca, lai apņem no visām pusēm un viss. ingredientu daudzums - pēc katra paša gaumes.
Atbildes
-
3 0
jokimazi 5 (3555)1523 14 g
Austrālijā esot cieņā ar aitas urīnu un citrona šķēlītem. pats mēģinājis neesmu, bet esot labs.
p.s. mana mīļākā recepte ir slepena. bet atceries, ka pats gaļas cepšanas process ir ne mazāk svarīgs par pašu recepti. ;) -
2 0
Dwinite 7 (32063)41845 14 g
http://www.tavavieta.lv/sarunas/receptes1/saslika-marinade/
Šī izklausās garda :) -
2 0
Banis 7 (23375)42576 14 g
Zinu vienu pavāru vārdā Vilnīts, viņam ir vairāku veida receptes varu privāti aizsūtīt viņa telefona numuru varēsi pajautāt, viņš ir atsaucīgs
-
2 0
eresed (37) 4 (1630)413 14 g
Oi to var visadi,bet pats labakaais ir met katla visu kas pasham garsho no piedevam + Udeni un sipolus+ etikiti mazliet vai ari citronus,un tad to visu mazliet izsildi nu uz lenas uguns,bet lai nava karsts un lauj ievilkties paris stundas,ta bus atra marinade,bet to pashu var ari nesildot,bet tad gan bus japastav obligati kadas 12h un vel biski!! Un ir ari visadas perversibas ar majonezem un ke4upiem,bet tas man neiet laga pie sirds!! Par tam mosh kads cits zinas pastastit ;)
-
0 0
JUSTHATEME 7 (32687)339127 14 g
maneja visparastaakaa!!!
santamaria uneversalaa garsviela
sipols
pussaldais viins un ne izgaak kaa pus dienu
vai arii ja naw zeel viss tas pats tik viina vietaa majoneeze -
-