Labākā atbilde

    1.  0 0

    melis26 7 (46902)4758 16 g  

    30 kg jera gaļas......25 litri manojēzes......5 kg citrona.....3 kg sipola 1,5 kg paprikas....un parejo pēc garšas un vajadzibas....udenim nekādam nav vietas aaa un vēl tomātu merci ar vajag

Atbildes

    1.  0 0

    richijosans 5 (4883)2521 16 g  

    nu man to dara mamma bet zinu ka vina ar citronskābi to dara bet man darbā džeki stāstīja kā ar kefīru un ticiet vai nē super sašliks un gatavs ātri

    1.  0 0

    MataUndone 5 (3979)210 16 g  

    precīzi nezinu, bet ir ņammīgi ja citrons klāt !!

    reku parullē uz leju un palasies -> http://www.receptes.lv/lat/pamatedieni/shasliki_un_grils/

    1.  0 0

    sophisticated (34) 6 (11350)2517 16 g  

    Es pat nemāku izstāstīt, būtu vnk jāredz kā to taisa.
    Bet garšīgi, ja ar citrinu lej viņiem virsū, kad tie cepas, un protams marinādē arī pāris kārtas jānoklāj. :)

Līdzīgie jautājumi

  • Vai tev garšo marinētas sēnes?
    Ļooti, man vispār ļoti garšo sēnes... :)
  • tew labāk marinēti gurķīši wai tik tā marināde???
    Man labāk gurķīši. :) Viena pati varu veselu burciņu izēst. :P
  • kāda ir garšīgākā marināde šašļikiem?
    Ļoti garšīgi un maigi sanāk, ja marinādi taisa no majonēzes, sāls, citronu vai laima sulas,
    garšvielām, sīpoliem un visādiem zaļumiem  
    Tradicionāli arī etiķis, ūdens, sīpoli, garšvielas.
    Ja nav žēl naudas, var mēģināt arī šādu marinādi - labas kvalitātes brendijs (konjaks), sāls, malti pipari, smaržīgie pipari, garšvielu maisijums šašlikam, sīpoli, lauru lapas.
    Tikai marinādēs, kur ir alkohols, gaļu ilgi neturi, citādi alkohols pārsit visu gaļas garšu. Vislabāk likt uz dažām stundām.
  • ko labāk iekost marinētas sēnes jeb smalkmaizīti????
  • Padalieties, lūdzu!
    Sastāvdaļas:
    500 gr.-milti
    5-6 gab.- olas
    100 gr.-cukura
    50 gr.-pūdercukura
    50 gr.-salda krējuma
    50 gr.-degvīna
    10 gr.-sāls
    1 l-eļļa (vārīšanai)    

    Pagatavošana: (laiks: 90 minūtes)

    Samaisa olas, krējumu, cukura, sāli un degvīnu. Ieliet to visu traukā ar miltiem un samīcīt cietā mīklā. Ļauj 1 stundu nostāvēties. Izveltnē un sagriež plānās strēmelēs: apmēram -4.cm. platas un 10.cm. garas. Viducī iegriež "pogcaurumu". Tad izver vienu galu caur "pogcaurumu". Met verdošā eļļā un vāra, kamēr uzpeld virspusē, uzpūšas un paliek iedzelteni, apmēram 1-2 minūtes. Ar putukaroti izzvejo un ieliek traukā. Pārkaisa ar pūdercukuru.
  • Tavuprāt Lazanjai labāk piestāvētu marināti vai nemarināti šampinjoni?
  • Cik tu ilgi šeit marinē savus jautājumus un vai vienmēr tos izslēdz?
    Slēdzu, kā parādās sadaļā -Tev ir neizslēgts jautājums. Protams cenšos atlasīt labāko. Ja nu kādās dienās netieku, tad nekā .
  • Lūdzu kādu exsotisku salātu receptīti?
    rupjmaize gabalinjos ar kukuruuzu...:))
  • Kā lai iemarinē šašliku?
    majonēze, citrona sula, sīpolu ripiņas un garšvielas. gaļu tajā visā izmīca, lai apņem no visām pusēm un viss. ingredientu daudzums - pēc katra paša gaumes.
  • padalieties lūdzu pierdzē !!!
    Kaut kas parasts un ar romantikas piegaršu un nepierasts.
    Piemēram vecrīgas jumti.
    Diezvai daudzas tur ir bijušas, bet tomēr skatīties uz vecu pilsētu no jumta augstuma ir nepierasti.
    Sēžot divatā un interesantu sarunu - īpaši.

    Vēl viens variants ir aizbraukt uz bāku, noiet 1km pa jūras krastu
    un tad kaut ko darīt stāvot pie bākas itkā uz ūdens 2km no krasta...

    Man tās divas vietas ir visinteresantākās
    un neviena nekad nav palikusi pēc tadiem prastiem izbraucieniem vienaldzīga.


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system