Labākā atbilde

    1.  0 0

    Ramona (33) 6 (12304)43070 14 g  

    Ļoti garšīgi un maigi sanāk, ja marinādi taisa no majonēzes, sāls, citronu vai laima sulas,
    garšvielām, sīpoliem un visādiem zaļumiem  
    Tradicionāli arī etiķis, ūdens, sīpoli, garšvielas.
    Ja nav žēl naudas, var mēģināt arī šādu marinādi - labas kvalitātes brendijs (konjaks), sāls, malti pipari, smaržīgie pipari, garšvielu maisijums šašlikam, sīpoli, lauru lapas.
    Tikai marinādēs, kur ir alkohols, gaļu ilgi neturi, citādi alkohols pārsit visu gaļas garšu. Vislabāk likt uz dažām stundām.

Atbildes

    1.  1 0

    legionars78 (45) 6 (16132)3530 14 g  

    es sagriezu aitas galju kuibicinjos, tad ieliekucitronsulaa dabiigaa un kad iznjemu aaraa aplipinu ar magoneem baigi laabaa garsha

    1.  0 0

    beilija 5 (3465)125 14 g  

    majonezeee, isti gan nezinu ka to visu pareizi sagatavot, bet bij aloti gaarshigi

    1.  0 0

    Vaavereens 7 (31439)41247 14 g  

    mm..ar sīpoliem,pipariem, etiķi bik...nu tā..tradicionālā :P

    1.  0 0

    sidzeja (38) 4 (1257)25 14 g  

    man garsho ar majoneezi....

    1.  0 0

    zandarimsa 4 (1463)411 14 g  

    alus

    1.  0 0

    wvicha 6 (8740)238 14 g  

    Parasti šo darbiņu uzņemas sencis un viņam marinēšanas receptes dažādas. Bet es parasti dīcu, lai taisa ar etiķi, tie man vislabāk tīk.
    Precīzu recepti un devas nezinu, bet marinādei tiek izmantots:
    etiķis(var aizvietot arī ar marinādi no marinētajiem gurķiem), sīpoli, pētersīļi, vegeta, sinepes(apmēram viena tējkarote pie marinādes tiek pielikta), citrons.

    1.  0 0

    BOFI (33) 5 (4428)1313 14 g  

    Sirmā ēdienkaratē

    visgaršīgākā, man liekas ir ar to kefīru vai arī sīpoliem  

    1.  0 0

    priscilla 7 (21535)3617 14 g  

    Es taisu tradicionālo, un man tā pašai labi tīk-sāls,pipars,sīpoli,čut-čut sasmalcināts ķiploks,sinepes,etiķis vai citona sula.Šad tad pievariēju kaut ko klāt,piemēram, pēdējo reizi pievienoju vecāku iedoto,no Ungārijas atvesto pikanto tomātu pastu. :)

    1.  0 0

    melis26 7 (46902)4757 14 g  

    legionars78 (31) +1
    bet es ietektu jēru gaļu,un marinādē etiķi aistāj ar citronu,udeni ar majonēzi un ķečupu+garšvielas pēc savām vajadzībām un pāris dienaktis leduskapī lai pastāv

    1.  0 0

    girty 4 (1196)712 14 g  

    ar majonēzi ,sīpoliem un tur tām citām sīkajām garšvielām

    1.  0 1

    munkss (38) 8 (207590)537204 14 g  

    legionars78 pareizi pajautāja - kāda gaļa?
    Katrais sava recepte, bet cūkgaļu gan neiesaku
    Marinādēm daudz recepšu, kau galvenā sastāvdaļa - etiķis - ir viena

    beilija - majonezeee nav marināde

    1.  0 2

    kukuliitis 4 (1103)39 14 g  

    pirmkart nosit cuuku, pati ja nositisi, bus garsigak est ;) vislabak ar beizbolku, kurai ir naglas, lai cukai nau jamocas ;) tad panem sagriez vinu, un tik cep ;) bus baigi garsigi :))

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system