Atbildes
-
0 0
weronika800 6 (18518)3517 12 g
tiešu recepti nepateikšu,bet nav tas grūti
ņem veco ievārījumu,labāk ka ir jau ierūdzis,to var arī ieraudzēt-atver un patur siltumā
tad liec kādā lielā traukā(vēlams stikla,vai koka)atjauc ar ūdeni,klāt cukuru un vīna raugu,var arī iztikt bez rauga,ja ievārījums ierūdzis,viņš pats rūgst,tik process ilgāks,bet labu vīnu ātri neuztaisīt
vēl var googlē pameklēt,būs pecīzāk un drošāk
lai veicas un izdodas -
0 0
Lindiena 5 (4278)148 12 g
vajag padaudz ievārījumu, man tgd arī rūgst 2 galoni stikla. ievārījumu uzsilda bet ne uzvāra un met iekšā rūgšanai ar siltu ūdeni, pievieno vīna raugu, a par to cukuru neatminos kad liek klāt. katrā ziņā, parocies netā, vai arī sameklē kādu kurš jau gadiem ilgi taisa mājas vīnu, lai neaizšauj greizi
-
-
0 0
seville 7 (25365)3310 12 g
vajag zapti, trauku, tādu štruntiņu, kurā ielej bik ūdeni un kas nelaidīs gaisu klāt, vīna raugu, tas apmēram viss, turēt siltā vietā.
hm, tad kad gatavs izfiltrēt un pieliet ko stiprāku, lai par etiķi nepārvēršas un tad varēs dzet un iet gar sētu turoties ;D -