Labākā atbilde
-
1 0
DrDestroy 7 (81057)4726 11 g
To konkrēti konkrētā darba vietā, ideālā variantā atrakstīts līgumā, bet nu - diez vai. Tamdēļ gatavojies uz ļoti plašu veicamo uzdevumu spektru, iespējams, arī specifisku, un, kā jau minēju, atkarībā no konkrēta uzņēmuma.
No Googles uz fikso:Pavāra palīgs novērtē pārtikas produktu kvalitāti, veic to pirmapstrādi, prot rīkoties un kopt ēdināšanas uzņēmumu aprīkojumu, ievērojot sanitārās un higiēnas prasības, darba drošības noteikumus, gatavo un noformē ēdienus un piedevas, zina atskaites un uzskaites pamatus.
http://www.siva.gov.lv/jpv-pavara-paligs.html
Un no sevis: MĀCĪTIES! Krāt iemaņas, knifiņus un virzīties uz šefpavāru!
Atbildes
-
1 0
likky666 7 (27714)3918 11 g
Kartupeļu, sīpolu, burkānu un citu mizojamo produktu mizošana, mazgāšana, griešana, gaļas klapēšana, malšana... principā dara to, ko pavārs liek darīt. Es vairākas vasaras pēc kārtas par tādu piestrādāju. Ko tik tur nenācās darīt... Arī kādreiz grīdas berzt (pirms inspekcijas atnākšanas), traukus mazgāt, pankūkas cept...
-
1 0
ullas 6 (11888)3419 11 g
Kartupeļu tīrīšana,katlu beršana ,vispār jādara viss tas ko pavāram negribas darīt
-
-
0 0
willx (59) 6 (17306)3715 11 g
grauzdins 5.līmenis (3364) 6st. atpakaļ
hmm..
produktu mazgāšana, griešana, sulu taisīšana.
daudzi pavāri sagandējuši muguru cilājot lielos katlus.