Atbildes

    1.  4 0

    gambler69 4 (2469)1617 14 g  

    Miltus rūpīgi izsijā. Pienu uzsilda līdz apmēram +30 grādiem, tam pievieno raugu. Kamēr raugs šķīst pienā, miltiem pievieno sāli, cukuru un kausētu sieru vai margarīnu, pēc tam arī izšķīdušo raugu un nedaudz eļļas. Visu samaisa viendabīgā masā, liek siltā vietā uzrūgt (15-30 min.). Mīklu izveltnē apaļu vai kantainu un pēc iespējas plānāku, malas veido divu triju centimetru biezumā.

    Picas mīklu izrullē veidojot 25 cm diametra apli. Visai picas virsmai uzziež picu mērci, pārkaisa rīvētu sieru Svalia un plānās šķēlēs un nelielos gabaliņos sagrieztu kūpinātu lasi. Starp laša gabaliņiem – konservēta tunča gabaliņus.

    Picai uzber atsaldētas garneles. Picu cep krāsnī +280 – 320 grādu temperatūrā 4-7 minūtes.

    Gatavās picas maliņas apsmērē ar eļļas-ķiploku mērci un picu pārkaisa ar oregano, rotā ar konservētiem kaperiem.

    1.  2 0

    Ramona (33) 6 (12304)43070 14 g  

    Sataisi rauga mīlu - gambler69 jau pateica recepti.
    Pati nesen taisīju ļoti garšīgu picu - uz picas liku Spilvas Ķīnas merci, gabaliņos sagrieztus ananāsus no bundžiņas,
    liku salami desu (garšīgi ir arī ar šķiņķi). Tam visam virsū liku zaļās olīvas, tad sarīvēju sieru un uzbēru pusi virsū.
    Picu cepu kādas 15 minūtes, uzbēru atlikušo sieru un cepu vēl 10 minūtes.
    Man garšoja! ;) Galvenais skaties, lai saturs uz picas nekļūst sauss, liec diezgan daudz Ķīnas mērces.

    1.  2 0

    ajonson 2 (354)2 14 g  

    Jātaisa ar sirdi un mīlestību!Tad būs OK!!priekšrocība ir tā ,ka mājās vari likt virsū cik un ko vēlies,Fantāzija lido!!!pēc 20 picas būsi iemācijies!

    1.  1 0

    LuXus (34) 4 (1685)27 14 g  

    galvenais ir izvedot labu miiklu. augsha salikt var visu, pec sirds patikas - desu, sieru, tomatus, papriku, piedevas, galju, ananaasus u.t.t.

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system