Līdzīgie jautājumi
- kāds var pateikt kādu ballishu vietu RĪGĀ KUR VAR IET NO 13? gribu ar labaako dzraudzeni aiziet patuseet ;dIr viens, bet tālu jādodas, uz Krieviju - Čeļabinsku.
http://www.delfi.lv/izklaide/archive/krievu-berni-riko-seksigas-putu-ballites.d?id=41427915#/ - ko cta jau paspeejaat sadariit pa vasaru?Yipii...es driiz laižu ceļojumā.
Tas būs arī tas lielākais vasaras notikums. - ko 4 dienas var sadariit laukos esot kopaa tikai ar vecvecaakiem??? :Piet izklaideties ar vinjiem:)varbut pasauljojies laukos tak svaigak..kapec gan ne
- Ew miiliishi kaads var man luudzu atsuutiit uz e-pastu dziesmeli- DeviCe- Es vairs tevi nemilu..? luudzu.. paldies, jaw iepriekshvarbūt pastāv tāda lietā kā dc++? :?
- Em miiliishi plzz izpaliidzat : Kur veel maizi izmanto eedienu gatavoshanaaa? Zinaat kaadu saitu - kur k-kas par sho tenBiezpiena sacepums no maizes
Sastāvdaļas:
Maizes klaips
500g biezpiena
3 olas
150-200g cukura
nepilna glāze piena
pēc garšas apelsīna vai citrona miziņa, rozīnes ai aprikozes.
Pagatavošana:
MAizes klaipam nogriež garozas un mīkstumu sagrīež plānās šķēlēs.Pildījumam ņem biezpienu, ko saputo ar olām, cukuruun pienu.Un pievieno pēc garšas garšvielas.
Pannā ieklāj cepamo papīru. Divas baltmaizes šķēlītes savieno ar biezpiena pildījumu un noliek uz pannas perpendikulāri dibenam. Katru nākamo šķēli apziež ar biezpiena masu un piespiež pie iepriekšējās šķēles, kamēr izveidojas rinda visā pannas platumā. Atlikušo biezpiena masu uzliek virs maizes šķēlītēm un nolīdzina. Virsū uzliek maza svieste piciņas un pārkaisa ar kanēli. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai.
Sāļā torte no maizes
Tortes izgatavošanai var izmantot gan
rupjmaizi, gan baltmaizi, atkarībā no tā, kas pašam
labāk garšo (garoziņas nogriež nost).
Aknu krēms - ap.200-300 gr. aknu desas (var ņemt
arī aknu pastēti - ne pikanto), 150 gr mājas siera
(ar zaļumiem), 100 gr skāba krējuma, pipari, 3 tējk.
galda mārrutku. Visas sastāvdaļas sajauc, ja krēms
nav pietiekoši mīksts, pielej nedaudz vārīta ūdens. Šķiņķa krēms - 250 gr kūpināta šķiņķa, 100 gr skāba
krējuma, 150 gr. mājās siera, 3 tējk. galda sinepju, pipari, citronpipari, var arī sīki sagrieztu marinētu gurķīti. Sastāvdaļas sīki sagriež un sajauc, ļauj ievilkties 15 min.
Gurķu krēms - paliels svaigs gurķis, neliela ķiploka daiviņa, ap 50 gr. skāba krējuma, citronpipari. Gurķu sarīvē uz rupjās rīves un liek sietā notecēt liekai sulai. Ķiplokus saberž. Visas sastāvdaļas sajauc un atstāj ievilkties uz 15 min.
Maizes kārtu mitrināšanai ņem ar ūdeni atšķaidītu citronu sulu.
Rotāšanai - saldais krējums +sāls + citronpipari, rīvēts siers, zaļumi. Torti kārto formā. Klāj pirmo maizes kārtu, to mitrina, tad pirmo krēmu un tā kamēr beidzas produkti. Pēdējai jābūt maizes kārtai.
Nav vēlams veidot pārāk augstu. Ieliek ledusskapī uz 2-3 stundām ar nelielu slogu (maizes dēlītis, šķīvis), pirms pasniegšanas rotā. - nju ko studentiem viens menesis vasara tik brivs,ko pa so menesi domajat sadariit?oho...kas tie par studentiem? :o man jau sen brīvs... :/
- Veel liidz jaunai dienai 40 minuutes,ko varam sadariit???????iedomaajies cik jautaajumus vari veel paspeet uzdot? :DD
- Jums patiik iet pirtinjaas un taa kaartiigi izpeerties..? :)ŠausmĪgi patīk! (y) :))
- Varbuut katrs izsakaas taa kaartiigi, taa lai maz neliekas???:)Humoram.........Nekādā gadījumā neliecieties gulēt, ja esat sadusmojies un salamājies. Esiet modrs – tad jums būs iespēja arī izkauties!
- jums biezji gribas taa kaartiigi izlaaadeeties un iztrakoties?arī manā vecumā to gribas