Līdzīgie jautājumi
- Вы все skata ?это рыба такая что ли?
- Esi ēdis kaut ko ļoti garšīgu, kas pēc skata un smaržas atbaida?Esmu pūdēto sieru - smaka atbaidoša, izskats arī, bet man garšo.
- vai esat kādreiz iemīlējies no pirmā acu skata? Vai ticat , ka tā var gadīties?bija taa... un arii abpuseeji... vismaz man taa shkjieta,bet izradiijaaas ka nekaa .. :( tagad sirsninja saap :(
- Kaada peec skata(kaa apgjeerbta) vareetu buut muusdienu sniegbaltiite?salavecis tacu arii nemaina savu teerpu katru gadu,lai sneguracka paliek taa pati tradicionaalaa:)
- ir bijis ka kautkas negaidīti salūst un nevar nekur tuvumā atrast trukstošo detaļu kurai pēc skata tur būtu jābūt?Jā.. ir bijis...
- Ir tāds stulbākais jautājums, ko tavs (pēc skata saprātīgais draugs/draudzene) tev ir pajautājis? :) "Vai tev patīk mineta laikā skatās acīs?" - wtf??? O_O
Parasti es esmu gatavs, bet toreiz es jutos ka tāds pirmklasnieks kurš dabūjis pirmo buču =DDD
Reāli nezināju ko atbildēt -))) - kuru edienu ir visvieglak pagatavot?sacept olu. ai nee nemaaku ;D
uzvaariit makaronus jaa,.
nu un roltons pats pa sevi :D - Vai jus sildat edienu mikrene?gadaas,bet man liekas ka mikrenee sildiits eediens zaudee savu iisto garshu, nezinu kaapeec taa leikas!
- Kadu edienu jus wislabaak maakat uztaisiit?da nezinu.atkarīgs no garstāvokļa.ja slikts garstāvoklis tad nekas nesanāk.bet tā kopumā sanāk labi pagatavot rīsus;)
- kadi ir raidijumi par partikas gatavosanu/ edienu ?Es tā šķībi nolūrēju uz sadaļu, bet bija jāpārtrauc lūrēt, jo bail , ka nesāku šķielēt. Oki, kaut kādā mērā... vispār jāatzīst, pat ļoti lielā mērā ēdiena pagatavošana, cik līdz mums ir nonākušas vēsturiskas liecības, visos gadsimtos paralēli ikdienišķam procesam nozīmīgu vietu ir ieņēmusi pavārmāksla. Tā ir ļoti plaša tēma, tā ir gan filosofija, gan rituāls, gan fizika, gan ķīmija, gan vēsture, gan dzeja, gan Dabas zinātnes, gan, gan, gan.
Ieraksti YouTube - Mārtiņš Rītiņš. Ja runājam kā par mākslu, Latvijā augstākā pilotāža.