Labākā atbilde
-
4 0
DrDestroy 7 (81057)4726 11 g
Es tā šķībi nolūrēju uz sadaļu, bet bija jāpārtrauc lūrēt, jo bail , ka nesāku šķielēt. Oki, kaut kādā mērā... vispār jāatzīst, pat ļoti lielā mērā ēdiena pagatavošana, cik līdz mums ir nonākušas vēsturiskas liecības, visos gadsimtos paralēli ikdienišķam procesam nozīmīgu vietu ir ieņēmusi pavārmāksla. Tā ir ļoti plaša tēma, tā ir gan filosofija, gan rituāls, gan fizika, gan ķīmija, gan vēsture, gan dzeja, gan Dabas zinātnes, gan, gan, gan.
Ieraksti YouTube - Mārtiņš Rītiņš. Ja runājam kā par mākslu, Latvijā augstākā pilotāža.
Atbildes
-
2 0
Rigas puika (33) 6 (13208)526140 11 g
Es tik zin' Sirmā ēdienkaratē un Mārtiņu Rītiņu.
Agrāk vēl bija tas Egila Zariņa rīta mikslis, tagad sen jau nav. -
-