Atbildes

    1.  0 0

    gabriell (39) 4 (1973)37 18 g  

    Jaa obligaati jo iipassi tad ja tev neapmierina tagadne

    1.  0 0

    Kindra 6 (15918)228 18 g  

    tikai vienā gadījumā, ja ar mani tajā labākā nākotnē būtu arī mani tuvie cilvēki un draugi. tad tas būtu ideāli.

    1.  0 0

    mierss (44) 5 (2568)26 18 g  

    domaju ka dotos nezinamaja pat tad ja nezinatu kas mani gaida nakotne...nezinamais pievelk ka magnets!

    1.  0 0

    TESA 2 (295)3 18 g  

    Nē,vai es kāda naivā vai?!Pašai sava galva uz pleciem un pats savas laimes kalējs!Izdomas man netrūkst.

    1.  0 0

    GUTZ 3 (926)36 18 g  

    soliit jau visis sola, bet vai....
    :D
    ne pirms pac neizpeetiitu kas ir kas

    :)

    1.  0 0

    neliete 6 (9684)2515 18 g  

    jap :)

    1.  0 0

    mezone (54) 5 (2739)27 18 g  

    Protams,jo sheit nav iespeejams dziivot.

    1.  0 0

    wix 6 (10846)3439 18 g  

    Jautājums GARĀM...! :(((
    -Ja tas kautko sola... -tātad tas nav nezināms... Nezināmais ir tad, kad nav ne jausmas, kas varētu notikt...

    1.  0 0

    Chortinjsh (43) 4 (1707)28 18 g  

    vairaakkkaart paardomaajot plusus un miinusus, iespeejams, ka dotos... gudri runaaju, kaut arii dziivee ir gadiijies tieshi taa

    1.  0 0

    Ninitry (37) 4 (2183)417 18 g  

    Tas jau atgaadina Matrix!!! :) Nezinaamais vienmeer vilina!!!

Līdzīgie jautājumi

  • Vai Tev patīk riskēt...? :)
    Patikt jau patīk, bet riskēju ļoti reti  
  • Esi riskējis?
      Tikko sāki staigāt tā Tu zāli jau pagaršoji un atzini to par "PĒĒĒ", bet tikai esi aizmirsis:::))))
  • Nu vai riskēt ar džinsu krāsošanu( sk. iekšā)?
    Labāk, bļodā, jo pēc tam jaunu krāsu un džinus nopirkt lētāk, nekā jaunu veļas mašīnu :)
  • Rīkojoties Tu mēdz riskēt.?
    Ja zinu, ka risks attaisnosies, tad jā.
  • Vai tev patīk riskēt mīlas lietās?
    Man patīk riskēt mīlestības labad, bet ne tajā, ko tā iever.
  • Risk blagorodnoe delo?
    Кто не рискует- тот не пьёт шампанское! :)
  • Kapēc cilvēki baidās riskēt??
    tāpēc, ka neredz riska segumu, t.i., īsti neapzinās ko var pazaudet vai iegūt...

    man ir nācies šad un tad iziet uz pilnu risku (apzinoties, ka vai nu zaudešu visu, vai arī iegūšu velamo) - bet par laimi rezultatā esmu bijusi ieguvēja ....

    personīgi es uz pilnu risku vienkārši tā pat neizeju - jābūt ļoti lielam pamatojumam lai es riskētu ar kaut ko
  • Vai ir vērts riskēt vai palikt nulles pozīcijā?
    Tomēr labāk paļauties uz racionālo prātu. Sirds, ta sirds, bet atkal - dzīvosi trūkumā, jā, darbs patiks, bet kam tas viss. Tas tāds koks ar diviem galiem.Uz sitienu tā nevar pateikt, bet mans ieteikums - paņem lapu un mēn. laikā uzraksti visus ''par'' un ''pret'' tad vismaz ko redzēsi.
  • Riskēšu jautāt.. :) Kāds zin kā pareizi pagatavot suši?? :)
    Sastāvdaļas:

       1. 250 g suši rīsi
       2. 3 ēdamk. rīsu etiķis
       3. ūdenszāļu lapas (paredzētas suši ietīšanai)
       4. wasabi pasta
       5. marinēts ingvers
       6. PILDĪJUMAM: svaigs lasis un gurķis vai avokado (garneles, krabju nūjiņas vai citas pildījumam jūsuprāt piemērotas sastāvdaļas)(sastāvdaļas var arī kombinēt pa divām un vairāk piemēram krabju nūjiņas + gurķis)
       7. Suši pagatavošanai būtu ieteicams bambusa paklājiņš kas tāpat kā pārējās suši pagatavošanas sastāvdaļas ir nopērkams jebkura lielveika pārtikas nodaļā kur būs japāņu ēdienu sastāvdaļas.

    Pagatavošana: (laiks: 60 minūtes)

    Suši rīsus ber katlā noslogo un vāra līdz ūdens ir tajos iesūcies. Pievieno rīsu etiķi un kārtīgi samaisa.Turēt rīsus siltumā neļaujot tiem atdzist!

    Lasi, gurķi vai citas pildījumam paredzētās sastāvdaļas sagriež garenās sloksnītēs apmēram īkšķa resnumā.

    Uz bambusa paklājiņa izklāj ūdenszāļu lapu un klāj uz tās siltus rīsus visā lapas platumā ar pirkstiem tos stingri piespiežot plānā vienmērīgā kārtiņā (5mm) un atsājot brīvus vien lapas augšējo daļu 1cm un apakšējo daļu ap 3cm.Lai būtu vieglāk klāt pirkstus ik pa brīdim var pamērkt ūdenī.

    Lapas apakšējā - brīvajā daļā ievieto lasi iepriekš to noziežot ar wasabi, var pievienot arī sāli un no apakšas ar paklājņa palīdzību sāk tīt rullīti. Gurķi var likt tieši lasim blakus jeb arī pievienot mazliet palocot suši rullīti uz priekšu veidojot intersantāku suši kārtojumu.
    pašās beigās lai nostiprinātu brīvi palikušo augšmalu pie pārjejā rullīša to vienkārši jāsaslapina. Rullītis jātin ļloti stingri un vienmērīgi lai rīsi tiktu stingri saspiesti un griežot nesāktu izjukt.
    Kad rullītis ir satīts to var sagriezt glītos 2cm platos gabaliņos un pasniegt ar wasabi, sojas mērci un marinētu ingveru. *griežot suši pirms katras griešanas reizes ieteicams notīrīt nazi vai vienkkārši iegriezt ar to citrona šķēlītē.
  • Ja riskējat,vai vienmēr Jūsu risks attaisnojas?
    ir teiciens-kas neriskē,nedzer šampanieti


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system