Labākā atbilde

    1.  0 0

    agapimuuu 7 (20660)41271 10 g  

    jaa....es majas izmantoju sudraba daksas...ar vinam ir erti est

Atbildes

    1.  1 0

    cabou 3 (788)26 10 g  

    Personīgi nepievēršu kādi ir tie trauki, galvenais lai ir tīri... Tātad, šaubos vai man atrastos šobrīd tādi trauki mājās...

    1.  0 0

    KUBUS 5 (4598)1211 10 g  

    Sudraba karotes un dakšas es lietoju , bet pārējais ir keramika =]]

    1.  0 0

    legionars78 (41) 6 (16132)3528 10 g  

    nee sudrabs man nepatiik taka ir viens vecs gredzens un viss

    1.  0 0

    x000x01 6 (11876)2514 10 g  

    Galvenais lai trauki ir smuki.

    1.  0 0

    kaagribi (60) 6 (15341)237 10 g  

      Vai tik ūdenim nebija kādreiz molekulāra struktūra.... kāds gan izskatās ūdens jons??
    Varbūt sāls, tjipa NaCl, jāpieber???
    Es "dzīvo ūdeni" dabonu ar sildīšanu.

Līdzīgie jautājumi

  • Kā tu pagatavo tēju - maisiņu aplej ar ūdeni vai arī maisiņu met jau pilnā karsta ūdens krūzē?
    Nu nez, man tas ir īpašs process, nav kā kuli iemērkt un apliet.

    1. Uzvārda ūdeni un nogaida 2 minūtes (lai ūdens bik atdziest un duļķes nosēžas)
    2. Ielej krūzē ūdeni un ieliek tējas maisiņu (tur aptuveni 5 min. kamēr ievelkas)
    3. Izņem kulīti un pieber cukuru (tējai jābūt rūgti saldai)
    4. Pēc patikas pieliek citrona šķēli (plānu, lai saglabātu tējas garšu)


    Slinkajā variantā:
    1. Uzvāru ūdeni
    2. Krūzē ieberu cukuru, pielieku tēju un uzleju.
    3. Kad krūze tukša kulīti izmetu.
  • Kādu ūdeni tu lieto ikdienā - >
    kraana uudeni takaa visi normaali cilveeki.
  • Vai mājas vienmēr nomazgā pats(i) savus traukus pēc ēšanas,vai noliec un ceri ka to varbūt izdarīs kāds cits?
    nju kaa kuru reizi....
  • Jau varbūt jautāju - bet vai Tu lieto atstarojošos elementus pie apģērba?
    neko atsevišķi speciālu, tikai tik cik kaut kas jau iestrādāts jakā, somā.
  • Vai tiešām alkohola lietošanai ir tikai negatīvs aspekts? Varbūt Tu zini gadījumus, kad tieši tā lietošana ir glābusi...
    Zinu viirieti kuram ir jadzer alkahols ikdiena(lielakas vai mazakas devas,bet jadzer).Vinjs kaut kadu starojumu ieguva chernobilja un vnk alkahols vinju vairak ka likvide.Ta ka zinu gadiijumu kad alkahols glabj ikdiena ne tikia vienu reizi dziive. Un tas vinju neietekme tik ljoti ka citus cilvekus,taka nu...
  • Vajag zāles palīdzību! :) Varbūt pa visiem varam sadomāt izcili smieklīgu šķiltavu lietošanas instrukciju?
    Nelietot tumšā laikā, lai atrastu atslēgas kabatā...
    Nelietot, kā apamtojuma likvidējošu līdzeki...
    Ja esi nepīpētājs, tad ar benžu pildāmās var lieliski izmantot kā apdulinošu līdzekli, tikai uzmanīgi ar polietilēna maisiņu uz galvas...
    Paredzētas īpaši nervoziem cilvēkiem, lai nebūtu piedienīgās situācijās nepiedienīgi jātur rokas kabatās...
    Lietot tikai ārīgi...
  • Kad Tu sāc mazgāt traukus?
    kad beidzas trauki
  • Vai Jūs mājās mazgājat traukus?
    tad kad mīļi palūdz izmazgāt tad mazgāju.dažreiz vnk aiz neko darīt apleju traukus ar kečupu un tad mazgāju.jo uznāk ;D /autorei:no face.lv nav labi ņemt jautājumus ;)
  • vai jus kadreiz esat limejusi traukus( ja tas ir saplisis)?
        Mūsu vakardienas glāzīti?????Mama daragaja..Pavisam labi salīmējās????
    Es tgd nē..Bet kad biju maza atceros,ka ar asarām katru štruntu līmēju,krāju, utt..neko nemetu ārā
    taupīga biju
    tgd metu ārā visu pēc kārtas...ja krūzītei kaut nedaudz augšiņa nosista..Nepatīk Man tādas lietas..
    Ja nav tad nav..ja IR tad ir...
  • Ko lai pagatavo no olām?
    Omlete pēc mana vīrieša receptes:

    *) olas (4 gab)
    *) žāvēta gaļa (200 g) (pēc saviem ieskatiem. Der arī cīsiņi vai desa)
    *) marinēti gurķi (3 vai 4 gab)
    *) 3 tomāti
    *) sīpols (neliels)
    *) majonēze un skābais krējums (uz aci - skatoties cik daudz grib tās ņammas)
    *) siers (pavisam nedaudz, vēlams Krievijas)
    *) universālā piedeva ēdieniem jeb tautā saukta Vegeta

    Tomātus liek vārošā ūdenī uz pāris minūtēm un pēcāk novelk šiem mizu. Gaļu vai cīsiņus sagriež gabaliņos (ne smalki) un kopā ar sarīvētu sīpolu apcep pannā. Atsevišķā traukā iesit olas, pievieno Vegetu un piparus (nedaudz), saputo. Pēcāk pievieno krējumu (4 ēd.k. ar kaudzi) un majonēzi (1/2 paciņa) un kuļ kamēr izveidojas viendabīga masa.

    Trauka saturu lej virsū gaļai un uz mazas uguns ļauc cepties (maisīt var sākt tad, kad apakšējā daļa izskatās pēc gatavas omletes) Kad omlete gandrīz gatava - tai pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un marinētus gurķus. Beigās uzrīvē pa virsu sieru un ļauj tam izkust!

    * Labu apetīti!


Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system