Labākā atbilde

    1.  2 0

    Sheyliina 7 (38652)416119 15 g  

    Omlete pēc mana vīrieša receptes:

    *) olas (4 gab)
    *) žāvēta gaļa (200 g) (pēc saviem ieskatiem. Der arī cīsiņi vai desa)
    *) marinēti gurķi (3 vai 4 gab)
    *) 3 tomāti
    *) sīpols (neliels)
    *) majonēze un skābais krējums (uz aci - skatoties cik daudz grib tās ņammas)
    *) siers (pavisam nedaudz, vēlams Krievijas)
    *) universālā piedeva ēdieniem jeb tautā saukta Vegeta

    Tomātus liek vārošā ūdenī uz pāris minūtēm un pēcāk novelk šiem mizu. Gaļu vai cīsiņus sagriež gabaliņos (ne smalki) un kopā ar sarīvētu sīpolu apcep pannā. Atsevišķā traukā iesit olas, pievieno Vegetu un piparus (nedaudz), saputo. Pēcāk pievieno krējumu (4 ēd.k. ar kaudzi) un majonēzi (1/2 paciņa) un kuļ kamēr izveidojas viendabīga masa.

    Trauka saturu lej virsū gaļai un uz mazas uguns ļauc cepties (maisīt var sākt tad, kad apakšējā daļa izskatās pēc gatavas omletes) Kad omlete gandrīz gatava - tai pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un marinētus gurķus. Beigās uzrīvē pa virsu sieru un ļauj tam izkust!

    * Labu apetīti!

Atbildes

    1.  2 0

    Letinhs 7 (48143)41095 15 g  

    kulteni... omleti.... vēršaci.. vnk vārītu olu.. olu salāti...franču maizīti... utt

    1.  1 0

    Nullespunkts (39) 6 (17833)4739 15 g  

    salāti - sagriež olu, sīpolu, sagriež marinētus šampinjonus, sarīvē sieru - ņem trauciņu liek pa kārtām olu-šampinjonus-sīpolu-majonēze-siers 2x vai vairāk cik sanāk.
    ai citu neko nerakstīšu slinkums bet varī dažādas interesantas omletes sataisīt liekot klāt visu nu gluži kā picā ;)

    1.  1 0

    roko 6 (13611)2413 15 g  

    izvāra olas ,pārgriež uz pusēm,olas dzeltenumus sajauc ar majonēzi( liek klāt vienalgako,sagrieztu papriku,tomātus,gurķi,šampinjonus...)un pilda olu baltumos,sanāk olu groziņi ar pildījumu

    1.  0 0

    Evisa 8 (138672)420118 15 g  

    Man garšo omlete ar šampinjoniem un zaļajiem zirnīšiem.

    1.  0 0

    mazaa-melnaa (33) 3 (629)15 15 g  

    Tiramisu!!!!!

    1.  0 0

    AntiAngeL (37) 7 (38141)4826 15 g  

    vecais labais rosols :D

    1.  0 0

    unda 5 (3043)28 15 g  

    Omlete (tā, kas ar pienu), bet viņai vajag pievienot austersēņu puleri.. Ņammīgi  

    1.  0 0

    Odium77 7 (43716)3413 15 g  

    olu kulteni, vai olu kaujas  

    1.  0 0

    JUSTHATEME 7 (32687)337117 15 g  

    pankuukas,kulteni.nu vel var sacept ar sieru un biezpienu-nam nam !!!!!

    1.  0 0

    munkss (38) 8 (207590)537205 15 g  

    Man garšo omlete ar šķiņķi

Līdzīgie jautājumi

  • Kā pagatavo plovu?
    Mājas plovs

    Sastāvdaļas:

       1. 0.5 kg liellopu gaļas (var arī vistas, cūkas)
       2. 4-5 vidēja lieluma sīpoli
       3. 3-4 lieli burkāni
       4. 0.5kg rīsu (ērtāk paciņās)
       5. 3-4 daiviņas ķiploku
       6. maltie pipari, sāls, univ.garšv.mais.
       7. eļļa (sviests, tauki) cepšanai
       8. ūdens

    Pagatavošana: (laiks: 90 minūtes)
    Gaļu sagriež kubikos (lielums pēc gaumes, bet īpaši lieli nebūs labi) uz pannas apcep (nevis izcep) ar pipariem un sāli. Ieber katliņā. Sīpolus un ķiplokus sīki sagriež - apcep (zeltaini brūnus), ber klāt gaļai. Burkānus sarīvē skaidiņās un arī apcep (zem vāka), pievieno gaļai. Pārlej ar ūdeni, pieber "Univ.garšv.mais." un sautē (sāli un piparus vēl pievieno pēc garšas), kamēr gaļa mīksta un ūdens gandrīz izvārījies (apmēram stunda). Pa to laiku izvāra rīsus, pievienojot sāli (gaumes lieta, bet nebūtu vēlams pārāk mīkstus), noskalo (aukstā ūdenī), notecina. Kad viss gatavs kārtīgi sajauc rīsus ar sautējumu (ar visu atlikušo šķidrumu). Pasniedz siltu.
  • VAI KĀDS VAR PĀLĪDZĒT UN PASTĀSTĪT ,KĀ PAGATAVO PIPARKŪKAS MĪKLU?
    Piparkūku mīkla

    Sastāvdaļas:
    500g iesala ekstrakta
    200g sviesta vai margarīna "Eve"
    300g cukura
    2 olas
    1kg miltu
    nepilna tējk. sodas
    1 ēdamk. garšvielu (kanēlis, kardamons, koriandrs, krustnagliņas, sasmalcinātas virces)

    Pagatavošana:
    Iesala ekstraktu, cukuru un sviestu (vai margarīnu) uz lēnas uguns uzvāra. Karstajam maisījumam pievieno garšvielas, iemaisa pusi miltu un atdzesē. Tad pievieno olas un piemīca pārējos miltus, kas samaisīti ar sodu (vai cepamo pulveri). Pēc tam mīklai vajadzētu "nogatavoties" ledusskapī, ietītai pergamentā, folijā vai polietilēna maisiņā.
  • Kaads ir Juusu miilākais kokteilis? Kaa to pagatavo?
    Bacardi Mojito

    4 cl Bacardi Ruma
    3 cl laima sulas
    1/4 laima
    0.5 tējk. minerālūdens
    Svaigas piparmētru lapas
    0.5 tējk. brūnais cukurs
    ledus

    glāzē ieber svaigas piparmētras, brūno cukuru, ielej minerālūdeni un visu saspaida..Tad 2/3 glāzes piepilda ar samaltu ledu un iemet klāt laima daiviņu. Visu samaisa..Tad pielej laima sulu, Bacardi rumu un minerālūdeni.
  • Dzirdēju, ka esot cilvēki dārzeņi – kas tos ēd, kā viņus pagatavo un ēd?
    man zinamais cilveks darzenis ir hashishu sapipejies duraks kursh jutas ka darzenis :D
  • ka lai pagatavo ķīseli,ja mājās nav kartupeļu ciete?
    Pagatavot ķīseli bez kartupeļu cietes ir neiespējami.

    agapimuu, apsveicu ar atgriešanos
  • kā lai viegli un ātri pagatavo dēlam,vārnas tērpu,ludziņai?
    Un Tev nezināt, ja!?  
    Kaut kādas nonēsātas bikses un kreklu vai svīteri, bītleni - vienalga - aplīmēt ar pelekām, melnām papīra strēmelēm (izgrieztas spalvu formā - jo mazākas pēc izmēra, jo labāk). Maska - konuss ar gumiju - knābis. Viss.
    Vai arī interpretējam - velkam pelēku uzvalciņu/džemperi, svīteri, jaku, vienalga, melns krekls apakšā (lai krūšu daļa melna),  kaut kādus kartona spārnus uztaisīt+papīra knābis. Ir ātri žūstošie krāsu aerosoli celtniecības veikalos  - taisam visu no parastā baltā papīra/kartona.
    Lūdzu, te idejas.
    Arī te.
    Te arī. Varbūt pasākums ļauj interpretēt, piemēram, slavenās filmas varoni!? Nu tas, tā , ja kas. :)
  • ko lai garšigu pagatavo 1,2 gadus jaunam bērnam??
    uztaisi debesmannaa,itka salds,garshigs un reize ljoti viegls ediens,ka radits mazuljiem:)
  • ko lai garsigu un vienkarsu pagatavo paest mm???
    Tik vēlu ir kaitīgi ēst.Labāk neko negatavo.
  • Vai daudz laika Jūs patērējiet maltītes pagatavošanai.?
    Čakaris ir uz vismaz 2. stundām, ja gribi labi un garšīgi paņammāt.


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system