Labākā atbilde
-
2 0
Sheyliina 7 (38652)417120 15 g
Omlete pēc mana vīrieša receptes:
*) olas (4 gab)
*) žāvēta gaļa (200 g) (pēc saviem ieskatiem. Der arī cīsiņi vai desa)
*) marinēti gurķi (3 vai 4 gab)
*) 3 tomāti
*) sīpols (neliels)
*) majonēze un skābais krējums (uz aci - skatoties cik daudz grib tās ņammas)
*) siers (pavisam nedaudz, vēlams Krievijas)
*) universālā piedeva ēdieniem jeb tautā saukta Vegeta
Tomātus liek vārošā ūdenī uz pāris minūtēm un pēcāk novelk šiem mizu. Gaļu vai cīsiņus sagriež gabaliņos (ne smalki) un kopā ar sarīvētu sīpolu apcep pannā. Atsevišķā traukā iesit olas, pievieno Vegetu un piparus (nedaudz), saputo. Pēcāk pievieno krējumu (4 ēd.k. ar kaudzi) un majonēzi (1/2 paciņa) un kuļ kamēr izveidojas viendabīga masa.
Trauka saturu lej virsū gaļai un uz mazas uguns ļauc cepties (maisīt var sākt tad, kad apakšējā daļa izskatās pēc gatavas omletes) Kad omlete gandrīz gatava - tai pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un marinētus gurķus. Beigās uzrīvē pa virsu sieru un ļauj tam izkust!
* Labu apetīti!
Atbildes
-
2 0
Letinhs 7 (48143)41096 15 g
kulteni... omleti.... vēršaci.. vnk vārītu olu.. olu salāti...franču maizīti... utt
-
1 0
Nullespunkts (40) 6 (17833)4739 15 g
salāti - sagriež olu, sīpolu, sagriež marinētus šampinjonus, sarīvē sieru - ņem trauciņu liek pa kārtām olu-šampinjonus-sīpolu-majonēze-siers 2x vai vairāk cik sanāk.
ai citu neko nerakstīšu slinkums bet varī dažādas interesantas omletes sataisīt liekot klāt visu nu gluži kā picā ;) -
1 0
roko 6 (13611)2413 15 g
izvāra olas ,pārgriež uz pusēm,olas dzeltenumus sajauc ar majonēzi( liek klāt vienalgako,sagrieztu papriku,tomātus,gurķi,šampinjonus...)un pilda olu baltumos,sanāk olu groziņi ar pildījumu
-
-
-
-
0 0
unda 5 (3043)28 15 g
Omlete (tā, kas ar pienu), bet viņai vajag pievienot austersēņu puleri.. Ņammīgi
-
-
0 0
JUSTHATEME 7 (32687)338126 15 g
pankuukas,kulteni.nu vel var sacept ar sieru un biezpienu-nam nam !!!!!
-