Labākā atbilde

    1.  1 0

    dzirkstele 4 (1134)36 16 g  

    Tik vēlu ir kaitīgi ēst.Labāk neko negatavo.

Atbildes

    1.  2 0

    upuce (39) 6 (10155)3623 16 g  

    uzvaari makaronus..apcep desu vai kaadu zhaaveetu galjinju,pieliec tos vaariitos makaronus,piesit olinju, apmaisi visu,nedaudz apcep un pa virsu liec siera skjeeles iidz izskuust..Labu apetiiti:)
    ljoti gardi un ne sarezgjiiti:)

    1.  0 0

    iive 7 (41980)2512 16 g  

    es cepshu baltos ciisinjus ar oranzho meerci :D

    1.  0 1

    frozen_flame 6 (18654)3631 16 g  

    rupjmaizes zupu ar putukrējumu...mmm....

Līdzīgie jautājumi

  • cik ilgu laiku jums aiznem sataisisanas uz darbu vai vienkarsu iziesanu ara?
    Man....
    Ceļos 9 00....izeju no mājām 11 30
    No rītiem vienmēr eju dušā....solārijs[katru 2.dienu]..māju kārtoju,utt........
    ir protams izņēmum dienas,kad pie kāda esmu ciemos...tad grafiks mainās...
    bet tāpat,ja no mājās jaiziet 12 30....tad ceļos 11 00
  • vai jus biezi majas kko garsigu sev pagatavojiet??? ja jaa tad ko
    es neko nemaaku
  • ja jums lugtu lai jus padalaties ar kaut ko garsigu,jus to daritu?
    Ar tevi padaliitos... ar citiem gan nee!
  • ko lai fiksi un aatri uztaisa garsigu/saldu?
    plānās pankūkas ar kļavu medu


    ĀĀĀTRI-tikai truši
    a kas tur ķēpīgi-bļodā iebērt miltus iesis piecas olas ieliet pienu un ar mikseri visu samaisīt??????
    es i spečuks
  • Ko garsigu varetu pagatavot,ja nav ne gazesplits, ne elektriska plitina, ne mikrovilnu krasns?
    auksto zupu varbuut..mmmm  
  • Ko lai pagatavo no olām?
    Omlete pēc mana vīrieša receptes:

    *) olas (4 gab)
    *) žāvēta gaļa (200 g) (pēc saviem ieskatiem. Der arī cīsiņi vai desa)
    *) marinēti gurķi (3 vai 4 gab)
    *) 3 tomāti
    *) sīpols (neliels)
    *) majonēze un skābais krējums (uz aci - skatoties cik daudz grib tās ņammas)
    *) siers (pavisam nedaudz, vēlams Krievijas)
    *) universālā piedeva ēdieniem jeb tautā saukta Vegeta

    Tomātus liek vārošā ūdenī uz pāris minūtēm un pēcāk novelk šiem mizu. Gaļu vai cīsiņus sagriež gabaliņos (ne smalki) un kopā ar sarīvētu sīpolu apcep pannā. Atsevišķā traukā iesit olas, pievieno Vegetu un piparus (nedaudz), saputo. Pēcāk pievieno krējumu (4 ēd.k. ar kaudzi) un majonēzi (1/2 paciņa) un kuļ kamēr izveidojas viendabīga masa.

    Trauka saturu lej virsū gaļai un uz mazas uguns ļauc cepties (maisīt var sākt tad, kad apakšējā daļa izskatās pēc gatavas omletes) Kad omlete gandrīz gatava - tai pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un marinētus gurķus. Beigās uzrīvē pa virsu sieru un ļauj tam izkust!

    * Labu apetīti!
  • Kā pagatavo plovu?
    Mājas plovs

    Sastāvdaļas:

       1. 0.5 kg liellopu gaļas (var arī vistas, cūkas)
       2. 4-5 vidēja lieluma sīpoli
       3. 3-4 lieli burkāni
       4. 0.5kg rīsu (ērtāk paciņās)
       5. 3-4 daiviņas ķiploku
       6. maltie pipari, sāls, univ.garšv.mais.
       7. eļļa (sviests, tauki) cepšanai
       8. ūdens

    Pagatavošana: (laiks: 90 minūtes)
    Gaļu sagriež kubikos (lielums pēc gaumes, bet īpaši lieli nebūs labi) uz pannas apcep (nevis izcep) ar pipariem un sāli. Ieber katliņā. Sīpolus un ķiplokus sīki sagriež - apcep (zeltaini brūnus), ber klāt gaļai. Burkānus sarīvē skaidiņās un arī apcep (zem vāka), pievieno gaļai. Pārlej ar ūdeni, pieber "Univ.garšv.mais." un sautē (sāli un piparus vēl pievieno pēc garšas), kamēr gaļa mīksta un ūdens gandrīz izvārījies (apmēram stunda). Pa to laiku izvāra rīsus, pievienojot sāli (gaumes lieta, bet nebūtu vēlams pārāk mīkstus), noskalo (aukstā ūdenī), notecina. Kad viss gatavs kārtīgi sajauc rīsus ar sautējumu (ar visu atlikušo šķidrumu). Pasniedz siltu.
  • Vai jus aicinat draugus ciemos uz vakarinam,piemeram uztaisat kautko garsigu,uzaicinat draugus,es ta daru?
    ja, uzaicnu gan , un tad kopa arii so un to stovejam :)
  • Viriesi,ko jus protat garsigu pagatavot est,ludzu vairakus variantus,mekleju labu pavaru:DDDDDDDDD?
    priekš tews skrejamo konkrētu uzmaisītu :D


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system