Labākā atbilde

Atbildes

    1.  1 0

    lasma77 6 (5375)1413 9 g  

    Kapec zivis peedinaas?

    1.  0 0

    jamis 4 (1176)26 9 g  

    nezinu vai lielas bet plakanas gan

    1.  0 0

    Wampire22 (31) 2 (426)35 9 g  

    Labs jautaajums wirs uudens jau izskataas lielas!!!!!:))Bet wai apakssaa ir lielas:(

    1.  0 0

    armandeens87 (29) 5 (2778)1312 9 g  

    varbuut nepeld, bet jau maak staigaat

    1.  0 0

    angrines 5 (2612)138 9 g  

    tur ir gan mazas gan lielas :D

Līdzīgie jautājumi

  • Ja Jums kāds iekostu dibenā
    :Dtaa kaaro mani,ka pilniigi noeest grib..pa gabalinjam vien:D

    --
    bet taa koshana taada miilja,itkaa speeleejoties..apgrauzta neesmu:D
  • Kāpēc kukainis negrimst dibenā?
    Tāpēc ,ka neviens nav uzlicis savu ĶEPU!!!:):):)
  • Kā saproti jēdzienu "nolaist dibenā"? var minēt piemēru...
    Sprotu, kad paņemu un norauj ūdeni atejā un tad, viss kad viss ir nolaists, tad ir dibenā.

    Vai arī kaut ko nogremdēt ūdenī!

    Bet ir jau arī viena cita nozīme... :D
  • ko jus darītu,ja jums nepazīstams,pretēja dzimuma parstāvis ieknieptu dibenā?
    Ir apmeram ta gadijies, gaaju taalaak.... :)

    p.s. Gribu redzet kaa visas, kas raxtija, ka dos pa purnu, iedotu vinjam pa purnu?!
  • Kā tew garžo zivis ?
    fujj..
    pretiigi..riebjas zivis..
  • Kādas zivis Tev garšo.?
    nu visaadas-žāvētas, kuupinaatas, ceptas grileetas utt
    zupa gan negarsho zivju :p
  • Kuras ir garšīgākās zivis?
    Es vispār klusēju un tinos prom no šī jautājuma, jo sāk siekala tecēt burtspiežamajā plakandēli, ka nesaliek uz īso (ne jau trakumsērga, bet ļoti garšo). Visādas un dažādi pagatavotas. Katrai zivtiņai vienkaŗši vajag savu pieeju, receptīti un būs O!  
  • Vai Jums garšo zivis? Ja jā, tad kuras un kā Jūs tās pagatavojat?
    Garšo gan! :)
    Siļķu fileju eļļā parasti ēdu kopā ar kartupeļiem un biezpienu. Bet var pagatavot arī tā-gaļas mašīnā samaļot siļķu fileju.zaļu sīpolu un olu-un uz maizītes.
    Līdzīgi ar kūpinātu karpu,kurai īpaša pagatavošana nav nepieciešama,jo garšīga tāpat.Pēdējais iecienītais variants-lašu vēderiņi(kūpināti)uz baltmaizes,klāt var likt/var nelikt zaļu sīpolu.
    Ķilavas("Vīru buča" vai "Sievas buča") lieku uz maizītes,tad olas ripiņu un pāri virsū nedaudz majonēzes.
    Kārtainie salāti-skumbriju tomātu mērcē(1 buņdžiņas saturs)saspaida,iegūstot vienmērīgu masu,nākamā kārtā liek saceptus sīpolus ar burkāniem,tad zaļos zirnīšus,bet pašā augšā sarīvētas olas.Katru kārtu ieziež ar majonēzi.Lai arī viņi skaitās kārtainie salāti,man tomēr patīk sajaukti kopā un ēdami,šo masu smērējot uz baltmaizes.
    Saldētās filejas(pangasiju un heksu) galvenokārt apsālu,čut-čut pipari-miltos,olā un tad uz pannas.Garššššīgi!!!!!
    Un kā tad vēl bez siļķes kažokā! :)))))
    Iespējams,ka vēl kādu aizmirsu....


Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Ramblers Top100 Top.LV PULS.LV Professional rating system