Labākā atbilde

    1.  1 0

    Spindzele 7 (20238)31555 14 g  

    Uz baltmaizes uzliec krejumu un uzber cukurinju -  tew sanaks kaut kas ar ko panaskjoties :)

Atbildes

    1.  1 0

    roko 6 (13611)2413 14 g  

    apviļā baltmaizes šķēles sakultā olā un izcep+ gurinēti marķīši ai nē marinēti gurķīši :D

    1.  1 0

    jokimazi 5 (3555)1522 14 g  

    loti vienkarshi, panjem trauka kura taisis (es parasti izmantoju to lielo metala smeljamokaroti ar ko zupas lej) pieber 2/3 pilnu ar cukuru, pec tam lenam lej aukstu udeni virsu ta lai udens tieshi parklatu visu cukuru (var ari minimali vairak) un tad tik uz uguns karse! Te nu vajadzes pacietibu, kadas 15 - 20 minutes bus jastav pie plits un nekas ipashs nenotiksies un tad viena bridi kad jau masa bus kljuvusi tada biezaka un burbulishi izskatisies tadi lenaki, tad pamazam saks palikt dzeltena masa, tad vienmerigi jaliek kauss ta lai visas vietas kljust dzeltena (nevajag ari parak tumshi dzeltenu jo tad jau buus ruugts). Nu un tad lej ieksa vai nu shkjivi vai formas, pagaida kad atdziest un saciete un gatavs loti garshigs cukurgailis, daudz labaks neka noperkamie.  

    1.  0 0

    RorschachGirl 6 (8823)3418 14 g  

    Goggle Moggle! :D yum!

    vai pankukas :P

    1.  0 0

    Seroquel (35) 7 (27359)4518 14 g  

    uztaisi dieetu.. apeed dieetu.. bon appetit.

    1.  0 0

    Letinhs 7 (48143)41095 14 g  

    biezpiena lācenīšus.......

    1.  0 0

    melis26 7 (46902)4757 14 g  

    a uz mājām picu pasūtīt nevar?

    1.  0 0

    polaarlapsa (36) 6 (5092)237 14 g  

    Ja tev ir krāsnīte, tad var taisīt cukurmaizītes - t.i. uzsmērē sviestu, uzber cukuru un liec krāsnī lai izkūst. Kraukšķīgs un garšīgs iznākums garantēts. Tikai nepiededzini;)

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system