Labākā atbilde

    1.  1 0

    littlesister 4 (2283)38 12 g  

    karamelizēt - cepināt uz pannas un apkausēt ar cukuru, un tad tādas viņas var ēst kopā ar biezpiena krēmu un vēl klāt var ķīseli vai kaut ko tamlīdzīgu....
    standarta variants - auzu pārslu putra ar piedevām, kuras pats pēc savas gaumes ar izvēlēties...

Atbildes

    1.  0 0

    sintux2255 2 (472)16 12 g  

    Auzu pārslu cepumus :)

    1.  0 0

    legionars78 (43) 6 (16132)3529 12 g  

    labus karukshkiigus omas cepumus

    1.  0 0

    martinessa (41) 5 (2631)418 12 g  

    garšīgāk, ja karamelizējot pievieno nedaudz sviesta, tas dod pavisam citu garšas niansi.

    1.  0 0

    Letinhs 7 (48143)41086 12 g  

    tumi un dzert no pudelītes

    1.  0 0

    munkss (35) 8 (207596)533175 12 g  

    Man garšo auzu pārslu cepumi
    Dievs viņu zin kā tēvs tos māk gatavot

    1.  0 0

    Kindra 6 (15918)228 12 g  

    Uzmet uz pannas nedaudz apcept, pieber klāt cukuru.. un mm ļoti garšīgi. :) Tas ir vienīgais, ko es no auzām gatavoju.

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system