Labākā atbilde

    1.  0 0

    ciruls 5 (4818)1929 16 g  

    kada runa! divi vadi, akumulators un laiva.. jamauc zveja.. gribas tak reizem padzivot ka senajiem..

Atbildes

    1.  1 0

    Mis_Me (35) 6 (14780)31233 16 g  

    jaa, zvejoju, driiz jau bljitkot buus jaaiet.

    1.  1 0

    lasma77 6 (5375)1413 16 g  

    perku nozvejoto.

    1.  0 0

    zveerinjsh 6 (6303)139 16 g  

    neviens ne otrs - pa retu rieizi tikai lietoju uzturā :D

    1.  0 0

    nLighted (35) 7 (47187)51357 16 g  

    Paldies nē...

    1.  0 0

    Angelo1989 (34) 6 (10125)3617 16 g  

    abejadi

    1.  0 0

    Evisa 8 (138672)420118 16 g  

    Pērku un mans tētis makšķerē.

    1.  0 0

    mazinsh (39) 8 (105508)4976 16 g  

    nepērku un nezvejoju - negaršo..

    1.  0 0

    Keith (35) 6 (14021)31124 16 g  

    Zvejoju pats, bet ēdu reti. Sagādāju prieku kaķiem, kuru laukos ir ļoti daudz, lielākos lomus ģimenei.

    1.  0 0

    buse (36) 6 (8214)127 16 g  

    esmu no "green peace", zivis neēdu, bet nogalinu ... :D

Līdzīgie jautājumi

  • Kādas zivis Tev garšo.?
    nu visaadas-žāvētas, kuupinaatas, ceptas grileetas utt
    zupa gan negarsho zivju :p
  • Kuras ir garšīgākās zivis?
    Es vispār klusēju un tinos prom no šī jautājuma, jo sāk siekala tecēt burtspiežamajā plakandēli, ka nesaliek uz īso (ne jau trakumsērga, bet ļoti garšo). Visādas un dažādi pagatavotas. Katrai zivtiņai vienkaŗši vajag savu pieeju, receptīti un būs O!  
  • Kā tew garžo zivis ?
    fujj..
    pretiigi..riebjas zivis..
  • Vai jūs apēdat visu ko nopērkat?
    ne, priekš tam man ir puisis, kad šis atnāk, izbaroju, tas mums dīls
  • cik ir zivis jura?
    Cik zvaigžņu debesīs.
  • Šodien būs zivis vai tomēr nebūs?
  • Vai Jums garšo zivis? Ja jā, tad kuras un kā Jūs tās pagatavojat?
    Garšo gan! :)
    Siļķu fileju eļļā parasti ēdu kopā ar kartupeļiem un biezpienu. Bet var pagatavot arī tā-gaļas mašīnā samaļot siļķu fileju.zaļu sīpolu un olu-un uz maizītes.
    Līdzīgi ar kūpinātu karpu,kurai īpaša pagatavošana nav nepieciešama,jo garšīga tāpat.Pēdējais iecienītais variants-lašu vēderiņi(kūpināti)uz baltmaizes,klāt var likt/var nelikt zaļu sīpolu.
    Ķilavas("Vīru buča" vai "Sievas buča") lieku uz maizītes,tad olas ripiņu un pāri virsū nedaudz majonēzes.
    Kārtainie salāti-skumbriju tomātu mērcē(1 buņdžiņas saturs)saspaida,iegūstot vienmērīgu masu,nākamā kārtā liek saceptus sīpolus ar burkāniem,tad zaļos zirnīšus,bet pašā augšā sarīvētas olas.Katru kārtu ieziež ar majonēzi.Lai arī viņi skaitās kārtainie salāti,man tomēr patīk sajaukti kopā un ēdami,šo masu smērējot uz baltmaizes.
    Saldētās filejas(pangasiju un heksu) galvenokārt apsālu,čut-čut pipari-miltos,olā un tad uz pannas.Garššššīgi!!!!!
    Un kā tad vēl bez siļķes kažokā! :)))))
    Iespējams,ka vēl kādu aizmirsu....
  • Kur jūs pērkat apavus?
    Rīgā diezgan grūti atrast apavus. Parasti pērku Wlakerā vai kkādos mazos veikalos .
  • Kur nopērkat alkaholu pēc 22.00?
    Saulīt, iekš LN vai vietējā barčika ne to vien var dabūt pēc 22. ;)
  • vai zivis var justies izslāpušas?
    jaa ja tas dziivo akvarija kurs ir pildiits ar alinu!!!!


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system