...Un tatad ceturtdiena,19.julijs,k-kadi septiņi vakara..
Pirma pieturvieta-LB,..iegadajamies rabarberu snabi,pec Kristines domama baigi labs..,paostu-ja,tiešam smaržo pec k-ka laba..
Aizejam lidz Krii LuLu picai-sakam k-kam aktivi zvanit..
Isak sakot pulkst. astonji vakara,iznemot mus ar Kiky neviens nekur neiet..,nu a ko-iesim divata!,..aizbraucu lidz majam,panemu drebes un kratos atpakaļ pie kiky..pa vidam tramvaja iegaz vel divi smirdigi bomzi,bet nu tas bija mazakais kas pa sho vakaru vareja notikt!
Tatad pus divpadsmit-it ka esam sagerbushas,na4osiki gatavi,savacam savu rabarberu dziru un dodamies uz Matisa ielas veikalinu pec kolas.. pec min 20 esam Demo un vakars var sakties..
Smarza izradijusies maniga, un tas rabarberu mesls garsho tapat ka visi parejie,..Atnak Inga.. neko,- turpinam iesakto,Liene visu laiku proteste un blauj,ka vinjai vajag glaziti.. neviens nenem vera..BET,Kiky iziet no situācijas un saka-„es mute saskalinashu un tu tew bus jaizsuc”.. .nu neko,bik palauzos-lai iet! Bet izradas baigi gruti,.. parejam pie parbauditam vertibam-saleju visu atlikušo 0,5 snabi Colas pudele,samaisu,un viss notiek!,.. Ierubijam Explosion telefona un dejojam uz k-kada betona kubika-rubika Demo..
Skruve gandriz pieveikta-dodamies pie Kiky pec aizmirstajiem dokumentiem.,.. padejojam trolla pietura,gazam talak.. pusceļa novelkam kurpes..
Pie kiky iegazam ar baigo troksni,pamozas vinjas mamy,paveras virtuves durvis,Kristine ljoti sakoncentrējusies stav pie spoguļa un mēģina paskaidrot,ka uzkasa matus(ar rokam),jo nestav ta ka vajag..Vienk vaks,.
Izejam ara,jutu,ka viena kurpe krit nost,paskatos-forshi,viena melna otra balta,automātiski paskatos uz Kiky kajam-viss kartiba,vinjai tas pats!
Dodamies uz Vecrigas pusi,.. Protams neaizmirstam uzdziedat ari Nemirstigo Kukainiti!,.. un vermaniti aiziet uz tualeti,kuras tur naw....Cik atceros k-kur vermaniti ari mums pieauga aste,k-kadas tris urlenes mums gribeja sadot pa purnu,bet nu vinjas cik atri paradijas,tik atri ari k-kur noziedeja!
Beidzot atnacam!.. Pirma darbiba-nometam mantas,uzvelkam kurpes un pie stieņa..Ka parasti-skalas ovācijas..(mus laikam jaw gaidija)
Pec kada laika atnak k-kas!,ka velak izradas, tas i Mario..ar vinju vel tris purni,,,mosh ari vairak,principa nav svarigi-turpinajuma no viņiem figurē tikai divi!,..
Tatad trakojam talak-ik pa bridim kads pienes paplati ar tris glazitem pa 100g un citronu.. brr..riebigi..,trakojam talak,.. Kristine man k-ko iebļauj ausi-neko nesapratu,bet redzu,ka jaiet uz tualetes pusi..ienesamies ieksha-gandriz izkaujamies,kura ies pirma,bet neko,beigas iegazam abas... Rezultats-atkal pagrustamies,bet poda netrapu ne es ne vinja!.ar asaram acis (no smiekliem) iznesamies ara no tualetes,izdomajam izlietne nomazgāt kajas,.. Bik pablaustamies,bet it ka nomazgājam-jegas nekadas!... Trakojam talak,-shoreiz 100g vieta dod k-ko citu-vienalga,izdzeram.-Kondicija tiešam i galējā..
Pulkst. 4 no rita,izeju ara paelpot svaigu gaisu.. Stavu..K-kur blakus plane Mario,iznak Kiky,un skats..
Man klat pienesas apsargs un saka ,ka ieksha mes tur vairak neiešot,pateicoties k-kam.. Ka izradas pateicoties Mario,jo vins redziet k-kadu iemeslu del ir izsaucis mentus-jauki!
Redzu tikai ka Kiky nesajas apkart un blauj-„viss,bus sudi,kur i Mario,GAILIS,..dabus pa purnu..,Kiky ierauga Mario un nesas vinjam virsu,es aiz vinjas,aiz manim vel k-kads dzeks.. Vins vispar tur nebija ieaistits, vienk sagribejas paskraidit..,..
Paiet kada pus h ,Kiky turpina dirsties ar Mario un sutit mani nah,paralēli iebļaujoties, ka bus sudi...,..
Turpinu stavet paris metrus talak,kad no pavarota izrullē zaljie.. es nesos.. kur nezinu,bet beidzot saku apjaust,ka tiesham bus sudi..,pa celjam ieraugu k-kadu iestadi,kura i ciet,bet galvenais,ka tur i galdiņi zem kuriem var palist...,palienu apakša,pienesas Kiky,nosezas man aiz muguras-tip mus nevar redzet!,..kr4 zalie aizbrauca..
Mario pa to laiku pazuda..
Kiky gandriz salauza roku,..kapec-nezinu...
Aizvilkamies atpakaļ lidz Justo,k-kam bija pazudusi somiņa,pec tam atradas,tad atkal kadam pazuda somiņa...,sviests..salidzinoshi ar to ka atkal bija pazudusi kristine viss iepriekš minetais bija suds..
Atradu es vinju strelnieku laukuma, un atkal ar Mario.. vinji turpinaja dirsties..
Konstateju ka esam pazaudejushas kurpes,eju atpakaļ ,kurpes neatradu,..Aizgaju lidz Kiky,vinja suta mani nah... Atkal gaju atpalj,atradu... atstaju zem galda... atkal vilkos uz strelnieku laukumu.. Kiky prasa kur i kurpes,skaidroju,ka atstaju kluba-vinja atkal sak blaustities...
Pilnam komplektam vinja i papisusi ari trubu..
Respektivi-kurpju nav,trubas nav...
Atkal ejam atpakaļ, k-kur pa celjam uz majas maliņas atradu trubu,-paveicas,ari kurpes veiksmigi savacam...
Uz atvadam izdzeram vel pa 100g un Kristine tubzene neizskaidrojamu iemeslu delj nolauza podam vaku...
Izvelkamies ara.. Drausmīgi gribas rit..,jobcik-paris metrus talak stav BaskinRobins kioskinsh,tas nekas,ka ciet... pieskrienam klat,bik paveram k-kadu finiera meslu,bet saldejuma nav....(labi ka ta,citadi mes to meslu butu izbombijushas.). Aizgajam lidz strelnieku laukumam,satikam Mario un rezultāta izdomajam ,ka brauksim ar vinju uz majam!,
Pamodos Purvciema... Mario mums a Kiky bija uzvilcis zekes,lai nesasmerejam paklaju savam netīrajam kajam..,un meginaja vinjas sasiet..,pec tam ar kedu snorisiem bakstija deguna..BRIESMIGI...


Komentāri (2)

nLighted 6. augustā, 2007.g.  
 0 0
Pilnīgā dirsā...

Labi atpūtāties!!!

Es arī tā gribu
GUTZ 20. jūlijā, 2007.g.  
 0 0
njaaa. kko tas viss atgaadina. laikam jau jaukos tusinu visaadus
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

BloNdiine69 (34)