Šo dienu neaizmirsīšu nekad, Ta bij mana pirmā pieredze. Man tad jau ka nedēļu palika 15, tagad jau 26, Bet Skolotājai aptuveni 35.

Tas notika vasarā biju nesekmīgs matemātikā un nācās braukt uz skolu, lai izlabotu matemātiku, kad to biju izdarijis devos uz skolas sporta zāli lai paceltu kadu svaru, bet ieejot tur jau viņa bija es jau uzreiz velejos iet prom, bet viņa teica; Nāc tik iekšā tā arī dariju. Viņa bija viena un visi skolnieki jau sen bij mājās, vai kojās.

Viņa izskatijās ļoti tieva, slaida. Un tas treniņtērps, apspilētas zilas bikses. Es uzlecu uz skrejceliņa, jo tas bija tuvak Viņai. Viņa apgūlās pie spoguļa un cilāja kājas augšup un viņas vāverīte spiedās cauri biksītēm. Mans loceklis bija tik piebriedis ka viņa spogulī laikam bij ievērojusi ka es skatos, es protams nossarku.

Viņa vaicāja man vai es nevarot palīdzēt viņai trenēties es uzreiz nolecu no skrējceļa un ātri piesteidzos klāt, bet jutu ka biksēs viņs vēl ir mazliet piebriedis.

Viņa teica lai paceļot viņas kaju man uz pleca, es brīnijos cik gan viņa ir lokana. Viņa lika celt to vēl augstāk es nevarēju novērst acis no viņas izspiedušās vāverītes, kad spiedu viņas kāju uz augšu viņa sāka vaidēt katru reizi kad spiedu augstāk, Man tas patika un redzēju cik viņai tas patika, mēs saskatijāmies un viņa teica es tevi gribu, es nosarku, jo nebiju gaidijis ko tadu.

Viņa vaicāja vai es to veloties: Es atildēju jā, bet knapi to izdvesu. Mēs sākām skūpstīties un es sāku glāstīt un spaidīt viņas krūtis, viņa nogūlās zemē un es novilku aši zilās bikses nost tur bij skaista balta apakšveļa viņa to noslidināja pati. Akdievs ta tik bij kajstarpite gludi skūta, un laikam nosauļota smuki brūnīga es ar meliti metos strādāt aplaizīju lūpiņas viņa nodrebēja, ar vienu roku satvēru dibentiņu un ar otru meģināju ieslidināt to dibentiņā Es nepaspēju kartīgi viņai pakairināt vāverīti ka viņa jau pielēcās un apgriezās otrādāk viņas dibentiņš bij tieši man pretī viņa teica ņem mani strauji elpojot. Es sabijos, jo nekad vēl nebiju bijis sievietē es izvilku locekli no biksēm tas bij stingris es diezgan veikli to iebāzu viņā. Sajūta bij laba es sāku ritmiski sāku viņu drāzt viņa vaidēja skaļi un mani tas uzbudināja. Es jau gandrīz beidzu, bet viņa apgriezās otrādāk novilka šoreiz arī maiciņu un krūšturi viņa tagad bij pilnīgi kaila. Viņa apgūlās uz muguras un atpleta kājas es viņai uzgūlos virsu un šoreiz lēnām iespraudu nezināju vai daru visu pareizi bet kad sāku jau kustēties viņa teica ka esmu dievīgs tas mani iedrošināja un es sāku viņu atri, jo ātri drāzt. Ar vienu roku vēl mēģināju spaidīt viņas krūti viņa sāka šoreiz skaļi elsot un jauki vaidēt. Viņa kliedza BEIDZ MANĪ un tā kādas piecas reidzes nokliedzās un es sajutu kājstarpē jauku siltumu un es momentāli beidzu līdz ar viņu. Viņa mani stingri apskāva. Mēs ātri saģērbāmies un viņa mani piedāvāja aizvest uz māju es piekritu, par laimi, jo mes to atkārtojām tuvējā pļavā tas ij vienreizēji. Vasarā es nevarēju vien sagaidīt skolu. Viņa man lika visu laiku teicamas atdzimes. Mēs to darijām gandrīz katru otro svetdienu pie viņas dzīvoklī. Pirms gada viņa aprecējās, bet mēs joprojām uzsturam kontaktus tikai nu jau kā draugi. Tā bij mana pirmā un vislabāka reize.

Komentāri (2)

awei 2. jūlijā, 2008.g.  
 0 0
atzīmes ta atzīmes, bet vai kaut kas galvā arī palika?
Lyteo (35) 1. jūlijā, 2008.g.  
 0 0
izklausās pēc slikta prona... Labi ka vismaz paragrāfus esi sakarīgi sadalījis... Tik tas pēdējais drusku pagaršs...
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Andreis (42)