Vai meitenes saistītas ar sātanistiem?

Saldus pilsētas un rajona Policijas pārvaldes Kriminālpolicija meklē divas nepilngadīgas meitenes, kuras šā gada 16.oktobrī izgāja no mājām un neatgriezās.

Policija meklē Evu Pinkovsku, kura dzimusi hui vinju zin kura gadā. Viņas pazīmes: augums 17 cm, melni īsi mati, brūnas acis,netiri vaigi,atsauta pakalja, tieva miesas uzbūve. Bija ģērbusies melnā virsjakā ar kapuci, tumši zilās džinsa getras, zilās sporta slepjuzabaki.

Tiek meklēta arī Una Pinkovska, kura dzimusi ari hui vinju zin kura gadā. Viņas pazīmes: augums 172 cm, brūngani īsi mati, brūnas acis,ka vienmer ar netiriem vaigiem,viena liela kruts,kreisa acs no stikla, normāla miesas uzbūve. Īpašas pazīmes: uz pieres 2,5 centimetrus gara rēta,nike zimes forma. Bija ģērbusies melnā virsjakā, īsos tumši zilos sortikos, melnā džemperī ar brokāta rakstu. Kājās tumšas zeķubikses,simtreizes salapitas un melnas šņorējamas zandales. Visus, kas var sniegt jebkādu informāciju par meiteņu atrašanās vietu, lūdz zvanīt pa tālruni 02 vai 3404558.

P.S. Policijā nenoliedza un arī neapstiprināja informāciju, ka meiteņu pazušana, iespējams, saistīta ar līdzdalību sātanistu sektā. No neoficiāliem, taču ticamiem avotiem kļuvis zināms, ka vienas meitenes mantās atrasta klade, kurā ir dzejoļi par nāvi, vardarbību, galvaskausu attēli, zārki, bet pie klades piekariņš ar sātanistu sektai raksturīgo simbolu. Atrasti arī citi priekšmeti, kas liecina par meiteņu iespējamo saistību ar sātanistiem. Vita pēdējā gada laikā nereti ilgi sēdējusi pie spoguļa, aizdegtām svecēm un murminājusi kaut kādus neizprotamus vārdus. Policijas pūliņi atrast pazudušās pagaidām nav devuši rezultātu.

Savā atvadu vēstulē Una raksta, ka atgriezīšoties pēc trīs gadiem. Arī pazudusī Unas draudzene pēdējā laikā uzvedusies dīvaini. Kaut arī abas meitenes no rītiem it kā esot gājušas uz skolu, mācību iestādē viņas redzētas aptuveni trīs reizes. Pēdējo trīs gadu laikā pēc sātanistu izdarītās bēdīgi slavenās slepkavības sektas locekļu vērā ņemamas aktivitātes Saldu nebija jūtamas.


Komentāri (0)

 
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Andreis (42)