Tejas maisins(Tea bag) - Tu sedi meitenei uz sejas, un ''merce'' savas olas vinai mute, lidzigi kaa tejas maisinu...Vecs triks.
Karstas pusdienas(Hot Lunch) - Kamer meitene suka tev locekli, noliec vinai uz krutim kluci.
Svesinieks (The Stranger) - Nosedi savu roku lidz taa pilnigi notirpst un klust nejutiga,tad rauj kepaa, sajutas it kaa Tev dro4itu.
Ezela speriens (Donkey Punch) - Kamer tu pis meiteni no aizmugures (sunisu poza), mirkli pirms kulmine,iebaz savu pipeli meitenei dirsa un triec ar duri vinai pa pakausi. Izjutas ir neaprakstaamas, bet lai tas nostradatu meiteni ir jaizrubi, lai vinas dirsas muskuli saraujas.
Zeltaina dusa (Golden Shower) - Meitenes jebkura veida ap4ura6ana (aka: watersports).
Perlu kaklarota (Pearl Necklace) - Plasi pazistams triks. Kad tu nolaid  meitenei uz kakla vai uz krutim , sperma izskatas pec  briniskigas kaklarotas.
Roza sene (Pink Mushroom) - Meitene suka tev pimpi , bet tu pavelc daiktu vinai ara no mutes , lai to atspiestu pret vaigu. Izskatas pec roza senes.
Lidojosais kamielis (The Flying Camel) - Kamer meitene gul uz muguras un tu dod vinai ieksa no pozicijas u celiem, rupigi nobalansee sevi, ta lai nav jaatspiezas uz rokam. Tad tu sac vicinat rokas un izdod gar, augstu kercienu.Reals A klases panemiens.
Dubultais makskerakis (Double Fishhook) - Pisoties sunisu poza , iebaz meitenei mazos pirkstinus mute un velc uz sevi, lai iegutu dzilaku ielausanos.
Badisanas  (The Ram) - Lidzigi, tu draz meiteni no mugurpuses , un sac ritmiski triekt vinas galvu pret sienu. Meitenes galvas atspiesana pret sienu laus tev iebazt vinai dzilak. Briniskigs panemiens ko pielietot ja pimpis no pisanas ir jau mazliet palicis nejutiigs.
Suns vanna (Dog in Bathtub) - Panemiens,kad tu centies iebazt savas olas meitenei dirsa. Nosaukts sadi taapec ka tas ir apmeram tik pat gruti kaa noturet suni vanna kamer vinu mazga.
Mezonigais zirgs (The Bronco) - Atpakal realitate ar so klasisko izgajienu. Pis meiteni sunisu poza , un kad vina ir tiesam iejutusies, sagrab vinas cicus pec iespejas stingrak, un izkliedz kadas citas meitenes vardu. Sajutas lidzigas ka sedot uz neiejata zirga, kamer vina censas tevi atmest.
Roza cimds (Pink Glove) - Gadas,ka tu meiteni pis, bet vina nav pietiekami uzbudinajusies un mazlie sausa.Kad tu savu pipeli izvelc lai nolaistu vinai sejaa,vinjas pezas ieksaa liip klaat tavam daiktam.Tas draugi ir rozaa cimds.
Jauneklja struuklaka (The Fountain of You) - Tu sedi vinai uz sejas, meitene laiza tavu anusinu, tu draci ka traks. Droci tik ilgi un skarbi, uzkrajot spiedienu cik ilgi vien iespejams pirms kulminet, tad tad izslacies ka milzu geizers pa visu seju, kaklu, krutim...(labaak to darit vinas gulta).
Tako Nujorkas gaume (New York Style Taco) - Kad tu esi tik piedzeries, ka lienot vinai palaiziit tu apvemji visu peteni.
Netirais sancess (Dirty sanchez) - Kamer pisi meiteni no aizmugures, fiksi iebaz divus pirkstus vinai dirsa, tad pasniedzies uz prieksu un noslauki tos vinai uz augslupas, uzzimejot vinai usas.
Kovboja tveriens (Western Grip) - Kad rauj kulaka, apgriez roku otradi, ta lai ikskis ir uz leju. Sadu satverienu lieto rodeo turoties pie segliem, no ta arii nosaukums.
Bomza (The Bumpkin) - Tev vajaga gatavo klaidoni lai sitais sanak pareizi. Seit meitene tev atsukaa, kamer tu dirss ateja.
Bismarks (The Bismark) - Vel viena ideja oralajam seksam. Mirkli pirms tu kulmine, izvelc pimpi vinai no mutes un nolaid vinai seja. Seko trieciens ar duri pa seju, sajaucas sperma un asinis.
Piradzins ar ievarijumu (Jelly Doughnut) - Bismarka variants. Kamer meitene vel tev atsuka iekrauj  vinai pa degunu.
Woody woodpecker - Meitene atsuka tev olas, bet tu ik pa bridim uzsit vinai pa pieri ar pimpja galinu.
Gatavot salatus (Tossing salad) - Meitene izlaiza tev dirsu. Var panemt paligaa garsvielas - majonezi, spermu...Iecienita izklaide armijaa, starp citu.
Zivs skatiens (The Fish Eye) - Draz meiteni no aizmugures (jau atkal) , iebaz pirkstu vinai dirsa. Meitene uzreiz pagriez galvu un ar vienu aci lur ko tu isti dari.
Siermaizite (Tuna Melt) - Tu esi leja, nodarbojies ar kuilingu, kad peksni vinai saakas menesreizes..Bet tu, protams , nedoma apstaties.Un tad sluzas veras, etika mercite ar nelielu avenu piegarsu parklaj tavu seju.
Matu bumba (The fur ball) - Tu orali apmierini kadu milzu resnu mauku, kurai starp kajam krepes ir ka metalistam, u  milziga matu bumba iestregst tev rikle. Tad krauj maukai purnaa.
Cilli hotdogs (The Chili dog) - Noliec kluci meitenei uz krutim, un tad pis vinas cicus.
Kontradmiralis (The Rear Admiral) - Tatad pisam meiteni no mugurpuses (poza stavus), nelauj vinai ne pie kaa pietureties. Tad, pieliec vinu, un grud ieksa, ta ka vina nokrit. Meitene ir jaiegruz siena vai galda, lai vina pakrit un  novelas uz deguna. Admirala statusu iegust, ja vari vinu grustiit pa istabu nekur neietriecoties, un nelietojot rokas.
Laiva ar stikla dibenu (Glass Bottom Boat) - Uzliec meitenei uz sejas saranu un ta kartigi nodirsies.
Saulesbrilles (Ray bans) - Kamer tev suka, uzliec olas meitenei uz plakstiniem. Labi, varbut tas anatomiski nav iespejams, bet meginat jau var!
Sniega motocikls ( The Snowmobile) - Kad pis meiteni no mugurpuses (uz visam cetram) pasniedzies un parauj vinai rokas uz saniem, lai  vina maucas ar seju pret zemi.
Cepeskrasns (The Dutch Oven) - Katru reizi ,kad pisoties tu nopirdies, pavelc segu meitenei pari galvai. Nelaid vinu arra pirms visas kustibas nenorimst.
Ierusejosais trombons (Rusty Trombone) - Kamer meitene gatavo tev salatinus, vina vel panem un sarauj tev kepa. Pazistams ari ar nosaukumu '' Prostataatas slauksana ''.
Titara fetiss (Turkey Shoot) - Kad tu nolaid, izslac meitenei seja, trapi uz zoda ta lai sperma nokarajas, lidzigi tai sarkanajai huinai kas titaram uz kakla.
Sarusejosais enkurs (Rusty Anchor) - Pec kartiga anala seksa, meitene dabu arsigu eskimo.
Veiksmigais Pjers (Lucky Pierre) - Videjais triju homisu vilcienina(pazistams ari zem nosaukuma ''sendvics francuzu gaume'').
Karstais geizers (Cold faithful) - Izslakt kuposu spermu auksta ziemas diena, piemeram, kad tev nosuka uz pacelaja, slepojot.
Pistbazt (Stuffucking) - Meginat bazt meitenei peza savu lengeno, nestavoso locekli, ceriba ka tas uzbudinasies un pacelsies. Iespejamie celoni: tu esi parak piedzeries vai ari meitene gadijusies parak neglita.
Liesmojosa amazone (The Flaming Amazon) - Visiem piromaniakiem. Kad tu pis kadu meiteni, mirkli pirms tu ejakule, izvelc pimpi ara, pagrab skiltavas un aizdedzini vinas kusas matus. Tad apdzes liesmas ar savu spermu.
Pistais vienradzis (The Screwnicorn) - Viens no partneriem uzliek sev uz pieres piespradzejamo dildo ka prusaks vienradzis.
Australiesu navejosais satveriens (Autralian Death Grip) - Sagrab kadu meiteni aiz dibena (vai paker pie pezas) un skaties inai tiesi aciis, kamer vina vai nu iesit tev plauku vai noskupsta.Ieteicama taktika parpildita bara. Labs iemesls deribam starp draugiem.
Gazetais kunilings (Fumilingus) - Tu veic kuniligu partnerei, bet vina suligi nopirzas tev tiesi seja.
Intoksisekss (Intoxicourse) - Pisties kamer abi esat piedzerusies ta ka isti pat nevarat pakusteties.
Smacesana (Valsalva) - Kamer meitene tev atsuka, tiesi pirms nolaist, aizpsied vinai degunu (ar ikski un radampirkstu), izsaucot vinai risanas refleksu. Labs triks pirmajai reizei,lai mauka zin kurs galvenais.
Izbaznis (Pegging) - Meitene uzliek piespradzejamo dildo un iebaz tev pakala.
Hotdogs azote (The Underdog) - Pec kartiga trenina svaru zale tavi muskuli sak tricet no parpules, un tu vari kadam nodrocit, kad tev iebaz padusee.
Sazvernieki (The Twiskler) - Tu ar meiteni darbojaties 69 pozicija, tad tu asi iegrud savu pipeli rikle, un skaties ka vinas dirsas caurumins tev '' pamirkskina'', kad vinas sfinktera muskuli saraujas vinai airijoties.
Satricinatais drakons(Angry dragon) Meitene suka tavu pipeli.Bridi,kad tu ejakule,iekrauj vinjai pa pakausi,ta lai vinja izsnauc spermu caur degunu.Sitot vajag uzmanities lai mauka nejausi nesakoz zobus.
Aljaskas ugunspukis.(AlaskanFiredragon)-Laba dragona variacija.Tatad,meitene tev suka pipeli.Neko vinjai nesakot,nolaid vinjai mute.Tad aizspied vinjai muti ar roku,un iecuksti ausi''Man ir sifilis''.Sperma ara no vinjas deguna.
Valzirgs(The Walrus)-Ok,meitene atkal tev suka.Atkal neko nesakot nolaid vinjai mute..Aizspied vinjai muti ar roku,un ar otru roku ar duri mauc vinjai pa vedaru.
Guljammais(Sleeping bag)-Ja tu orali apmierini tiesam resnu babuci,pagrab vinjas milzigo vedera tauku ripu un parvelc sev par galvu.
Hudini(The Houdini)-Sis manevrs tiek veikts no sunisu pozas.Kad tu juti ka tulit,tulit eksplodesi,izvelc pimpi un nospljaujes meitenei uz muguras(vinja nodomas ka tu esi beidzis).Saja bridi vinja pagriezas paskatities uz tevi,un tu *BABAC!*ejakule vinjai seja (ja vari,centies trapit vinjai aci).Manevrs pazistams ari zem Deivida Koperfida varda.
Cels uz nekurieni(Journey into darkness)-Sis ir viens no perversijas trikiem.To izpildaiedirsot partnera anusinja.Iesacejem nerekomendejam.
Rokijs Balboa(Rocky Balboa)-Nemazgajes 2 nedeljas,tad piepljuti meitenei mute kada seksuala kontakta bridi.
Rakija uzvara sitienss(Rocky Bolbua Title Punch)-Lidzigi Rokijam,bet tas divas nedeljas ko tu nemazgajes,tev vel ir jaed tikai kukuruza.
Hermetizacija(Airtight)-Saja gadijuka meitenei katra cauruma ir pa pipelei,tadejadi,vinja ir hermetiski noslegta.
Zibenju tornis(The throne of Lightning)-Pis mauku kamer sedi ateja uz poda un dirs.Kad tu esi jau gatavs ejakulet,pagrab meiteni un iegrud ar galvu poda.Kamer meica rij sudus,salaid savu ladinju vinjai dirsa.Nejaukt ar "Ride the Lightning",Metallica albumu.
Prezidents linkolns(Abe Lincoln)-Tu pis meiteni dirsa,tad pielieto "ezelja sperienu"un izrubi mauku.Tad pagriez vinjas kermeni un nolaid vinjai seja.Pec tam noskuj vinjai kusi un pielipini mateljus vinjai uz sejas-izveidojot bardeli,kas izskatas tiesi ka krietnajam Eiban....
Sanhajas sampuns(Shanghai Shampoo)-Pis meiteni,tik ilgi,kamer esiuzkrajis pietiekami lielu spiedienu,lai nokrasotu visu istabu baltu.Nolaid vinjai matos,un kartigi iemere.Kad mati izzus,tie izskatisies pec kraukstjigajem makaroniem ko parasti pasniedz pie kiniesu edieniem.[chop suey]
Anala urdzinja-Armijnieku triks kada choma pazemosanai.Njemam alus kausu.Visa taja smagi ieharcho.Kads izmaisa ar savu pipeli.Miksturu lej cur kada dzeka dirsas spraugu comam mute,tamjadzer.




Komentāri (6)

FinitaLaCommedia 8. aprīlī, 2008.g.  
 0 0
mierīgi var mainīties lomām , caurumi kur drāzt ir arī mužikem!!!  
edzuks (37) 15. februārī, 2008.g.  
 0 0
Nav slikti!!! Man patīk!!!    
Perfekta 11. janvārī, 2008.g.  
 0 0
idiotisms!
nLighted 18. decembrī, 2007.g.  
 0 0
Labs, autoram medaļu!!!
Andrej tu esi labākais!!!
Spindzele 18. decembrī, 2007.g.  
 0 0
jaa, shito jau esmu lasiijusi! :)
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Andreis (42)