http://medical.novanutria.com/

kontakti: +371 26717083

e-mail:maris.bridge@gmail.com

skype: marcellogold121





Formula 99® :
Vital Formula 99® -  mūsdienīgs līdzeklis pārtikas bagātināšanai stimulējot vispārēju labsajūtu.
Mūsu ikdiena ir pilna steigas un stresa,kā rezultātā organisms nesaņem vajadzīgās barības vielas pietiekamā daudzumā.Tā rezultātā mēs piedāvājam Formula99

Vital Formula99,120kapsulās,120gr.pietiek diviem mēnešiem, vairuma cena-14.12ls
Sastāvs:bambusa asni,ziedkāposts,lucerna,artišoks,brokolis,burkāni,zirņi,fenxels,jūras augi,soja,sarkanais pipars,sīpols,sparģelis,selerija,spirulina,spināti,aloja vera,ananās,plūmes,paipai,banāns,ābols,mango auglis,upenes,apelsīns,ķirši,aronija,granatābols,nātre,zalā tēja,rozmarins,petersils,linsēklas,rīsu sēnalas,jogurta pulveris,Q10
vispār spēcinošs līdzeklis pie jebkuras saslimšanas gadījuma.Jums vairs nevajag ik dienas dzert 20 dažādas citas piedevas,jo Formula99 sastāvā ir viss nepieciešamais minerālvielu daudzums.

Produkta dienas deva līdzvērtīga šādam uzņemamo augļu un dārzeņu daudzumam:10 apelsīni (C vitamīns),

1/2 kg burkāni, 1,9 kg brokoļi vai 8 kg Briseles kāposti (karotīns);

11 l piena (kalcijs);

2 kg mandeles (E vitamīns);

1 kg zirņi, 2 kg vārītas sēnes, 6 papaijas vai mango (niacīns);

1,5 kg ķirbju sēklas un 1,5 kg dažādi dārzeņi (cinks);4 kg zemenes un 5 kg valrieksti (folijskābe).

IMUNALOGIC®
Imūnai sistēmai pie ļoti smagām saslimšanām,HIV,vēzis,ļoti smagas alerģijas,visa veida hepatīti,alkoholisms,u.c.links Vācijas TV RTL kurā profesors stāsta par Imunalogic kā jaunākāspaaudzes preperātu pie ļoti smagām saslimšanām: http://www.youtube.com/watch?v=CtxG5fGAaqU&feature=relatedvairuma cena-61.61ls,komplektā ir trīs preperāti.
Produkta darbības princips– šūnu imunitātes modulācija(TH2-TH1-Immuno-Shift) sastāvā no dabīgā ceļā iegūtiem augu ekstraktiem uz speciāliem nesošiem materiāliem. Izmantojot tehnoloģijas MNCS-IMS (TM) un MNCS-GLS (TM) bāzējoties uz pēdējiem sasniegumiem kvantu fizikā un dabīgiem nano nesējiem.(Nano carrier).
ATLANTIS
120kapsulas,vairuma cena-19.90ls
sastāvs-Aļģes pulveris, izgatavots no sarkana un brūna aļģu (22,5%), spirulīna platensis pulveris (19,5%), hlorella pyrenoidosa pulveris (7%), lucerna pulveris, kalcija fosfāts, magnija karbonāts, skābuma regulētājs cepamā soda, kālija hlorīds, cinka glikonāts, nikotīnamīds , dzelzs glikonāts, nātrija selenīts, kalcija D-pantotenāts, hroma (hlorīda III), mangāna sulfāts, piridoksīna-5-fosfāts, riboflavīna, tiamīna hidrohlorīds, pteroyl monoglutamic skābe, D-biotīns, ciānokobalamīns.
Aļģes satur jodu, tās sevišķi bagātas ar kalcija sāļiem, arī ar fosforu. Tajās atrodami mikroelementi un vitamīni, kas nepieciešami mūsu organismam. Aprēķināts, ka laminārijās jeb jūras kāpostos B vitamīna ir 200 reižu vairāk nekā kartupeļos un 40 reižu vairāk nekā burkānos. C vitamīna daudzumā tās pārspēj ābolus, arbūzus, gurķus, bet ar olbaltumvielām, taukvielām un ogļhidrātiem aļģes ir bagātākas nekā daudzi graudaugi un dārzāji.
Spirulina platensis- Pētnieki atklāja, ka šo aļģu šūnu sastāvā ir daudz vitamīnu, mikroelementu un aminoskābju, kas piešķir tām īpašu dzīvotspēju. Tās ir arī ekoloģiski tīrs produkts, kuru lietojot notiek intensīva sārņu un toksisko vielu izvadīšana no organisma. Zinātnieki izgatavoja aļģes preparātu „Spalts”, kuru lietoja Kremļa padomju elites pārstāvji. Aļģes sastāvā ietilpst fikocianīms, kas veicina vielmaiņu, regulē organisma imūnsistēmu, kā arī labvēlīgi iedarbojas uz procesiem, kuri veicina organisma atjaunošanos.
MELNO ĶIMEŅU EĻĻA vairuma cena 90 kapsulas 11.73ls
Melnā ķimene tik tiešām ir brīnumains augs! Daudzu gadsimtu laikā melnās ķimenes eļļu plaši izmantoja miljoniem cilvēku visā pasaulē.

Melnās ķimenes eļļa satur unikālu bioloģiski aktīvu vielu kompleksu: nigelonu, minerālus, sēru, fosforu, dzelzi, kalciju, aktīvos fermentus, ogļhidrātus, olbaltumvielas, vitamīnus A un E. Linolskābe – 55-65%; Oleīnskābe – 15-18%; Palmitīnskābe – 10-12%; Eikozēnskābe – 4-5%; Stearīnskābe – 1-3%; Alfa-linolskābe – līdz 1%.

Raksturīgo eļļas smaržu nosaka to saturošā smaržīgā viela – karvons.

Melnās ķimenes eļļu izmanto kā augsti efektīvu diurētisku, žults dzenošu, vieglu caurejas un imūnsistēmu stimulējošu līdzekli (iedarbojas uz aizkrūts dziedzeri, to stimulējot). Zināms, ka aizkrūts dziedzeris atbild kopumā par organisma aizsargājošo sistēmu. Bez tam, tā palīdz dažādu ādas slimību ārstēšanā, kas saistītas ar neirohumorāliem un histamīna traucējumiem. Pateicoties timohinonam, eļļas lietošana veicina glikozes līmeņa samazināšanos asinīs. To saturošajām ēteriskajām eļļām ir izteikta baktericīda un antiseptiska iedarbība. „Melnās ķimenes eļļas lietošana stimulē kaulu smadzeņu veidošanos un imūnsistēmai ļoti svarīgu šūnu veidošanu”, šo faktu oficiāli apstiprināja Dienvidu Kalifornijas Vēža-Imūnās Bioloģiskās laboratorijas zinātniskie-pētnieki. Vēl vairāk, papildināja viņi, „reģistrētie fakti liecina par to, ka melnā ķimene ir ideāls kandidāts vēža audzēju ārstēšanā un to attīstības novēršanā”.

Vialogic lieliski pacels jūsu libido gan sievietēm,gan vīriešiem.Produkts satur Arginins-L UN Peru ženšeņ.Vairuma cena 20.28ls,iepakojumā 20 kapsulas.L-arginīns ir aminoskābe, kas ir sastopama vairākos pārtikas produktos. No šīs aminoskābes organismā veidojas slāpekļa oksīds (NO). Pētījumu rezultāti rāda, ka slāpekļa oksīds uzlabo asinsapgādi un mikrocirkulāciju dzimumorgānu apvidū. Tam ir svarīga nozīme seksuālās tieksmes radīšanā un apmierināšanā.Peruāņu maka, pazīstama arī kā Lepidum meyenii, ir viengadīgs augs, ko audzē Peru kalnienēs un kas pēc izskata atgādina rutku. Vietējie iedzīvotāji to izmanto uzturā un ārstniecībā kopš seniem laikiem.
Makas labvēlīgās īpašības peruāņi pazīst jau vairāk nekā 2000 gadu. Leģendas vēsta, ka inku karavīri ēda maku, lai iegūtu spēku un izturību. Spāņu  konkistadori šo augu dēvēja par „inku seksa zālīti“,
bet šodien tas pazīstams kā Peru žeņšeņs. Mūsdienu pētījumi ļauj uzskatīt, ka Peru maka palīdz paaugstināt dzimumtieksmi, uzlabot seksuālo potenci un vairot enerģiju.
Arī Dienvidamerikas sievietes jau kopš senatnes lieto uzturā Peru maku, lai palielinātu izturību, uzveiktu nogurumu un samazinātu stresa ietekmi uz veselību. Peru maka var uzlabot dzimumtieksmi arī sievietēm. Lai rezultāts būtu optimāls, preparātu vajadzētu lietot katru dienu.
Peru makas labvēlīgā ietekme uz dzimumfunkciju acīmredzot izskaidrojama ar bagātīgo aminoskābju
saturu. Tās ir būtiskas daudzu organisma procesu nodrošināšanā, ieskaitot dzimum-funkciju un auglību. Aminoskābes nepieciešamas arī tādēļ, lai veidotos
vielas, kas pārraida organismā nervu impulsus un kam ir galvenā loma seksuālā uzbudinājuma un dzimumakta laikā.
Produkts Vialogic apvieno Peru makas un
L-arginina teicamās īpašības, tādēļ to var uzskatīt par vienu no labākajiem šāda veida uztura
bagātinātajiem.Produkts veicina organismam izstrādāt dabīgos endorfinus,uzlabo asins cirkulāciju.Lietot pa 1-2 kapsulām zem mēles.
ImunoLogic®Imūnai sistēmai pie ļoti smagām saslimšanām,HIV,vēzis,ļoti smagas alerģijas,visa veida hepatīti,alkoholisms,u.c.links Vācijas TV RTL kurā profesors stāsta par Imunalogic kā jaunākāspaaudzes preperātu pie ļoti smagām saslimšanām: http://www.youtube.com/watch?v=CtxG5fGAaqU&feature=relatedvairuma cena-61.61ls,komplektā ir trīs preperāti.
Produkta darbības princips– šūnu imunitātes modulācija(TH2-TH1-Immuno-Shift) sastāvā no dabīgā ceļā iegūtiem augu ekstraktiem uz speciāliem nesošiem materiāliem. Izmantojot tehnoloģijas MNCS-IMS (TM) un MNCS-GLS (TM) bāzējoties uz pēdējiem sasniegumiem kvantu fizikā un dabīgiem nano nesējiem.(Nano carrier).
Svara kontrole ar kokteili SLIMOLOGIC®
Slimologic® diētiska pārtika svara kontrolei.
Nomest svaru uz visiem laikiem ar Slimologic®!

SLIMOLOGIC ® Shake kalpo kā sabalansēts uztura aizstājējs saturot aminoskābes,vitamīnus,olbaltumvielas,mikroelementus.

Nesatur aspatanu(saharinu)!

Kapsulas Slimonologic svara zaudēšanai.180kapsulas,vairumacena-20.36ls,sastāvs:Topinaburs,inulīns,Inulīna koncentrāts, kaspievienots pārtikas produktiem, palīdz strādāt mūsu zarnām, barovērtīgās zarnu traktā esošās baktērijas, kavē holesterīna sintēzi unuzlabo kalcija uzsūkšanos. Izpētīts, ka regulāra inulīna lietošanauzturā samazina holesterīna līmeni asinīs, turklāt labvēlīgi iedarbojasarī uz alerģijas simptomiem,hroms,nātre,Lielajās nātrēs askorbīnskābesir vairāk nekā upenēs, bet karotīna – vairāk nekā burkānos. Tās veicinavielmaiņu visā organismā,ābolu pektins,ābolu pektīns (dabīgspolisaharīds, atrodams daudzos augos). Šī viela ierobežo cukura saturapalielināšanos asinīs, turklāt tiek uzskatīts, ka pektīns regulēgremošanu, palīdz izvadīt no organisma radioaktīvas vielas un smagosmetālus.kurkums,labi iedarbojas uz kuņģa darbību un žultspūsli, izmantoaknu, žulstpūšļa, nieru un kuņģu slimību ārstēšanā. Tā uzlabožultspūšļa iztukšošanos un gremošanas sulu veidošanos,u.c.

Aloxis Best paātrina skābekļa nokļūšanu asinīs dažu minūšu laikā ievērojami paaugstinot fizisko un garīgo līdzsvaru par 20-30%.Produkts nesatur dopingus un darbojas kā antioksidants.

Aloxis,imūnai sistēmai,saaukstēšanās gadījumos,90kapsulas,46gr. vairuma cena-19.97ls profilaksei pietiek trim mēnešiem.
Sastāvs: vīnogu kauliņu ekstrakts,maitake,shitake,cordiceps,acerola,Q10,melno upeņu pulveris.
Formula 99 Tea,100gr. vairuma cena-4.03ls
sastāvs:mežrozīšu augļi,ananāsa gabaliņi,mangostāns,paipai augļi,kanēlis,piparmētra,vīnogas,ķirši,fenxels,koriandrs,melisa,kumelīte,karmadona augļi.

Jogurta batoniņi ar Formulu99,kura sastāvu skatīt atsevišķi,papildināts ar jogurta pulveri,lazdu un indijas riekstiem,auzu pārslām,pai pai augļiem un sojas lecitīnu.Lieliska papildus barība bērniem un pieaugušajiem.48gb.pa 35gr. katrs maksā-0.69ls









Komentāri (0)

 
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

medical