Atņem automašīnu

24.oktobra naktī ap pulksten 2.30 Kursisos, Berzu ielā 3, trīs nepzīstami jaunieši ainim Eberlinjam. atņēmuši automašīnu "Volksvagen Trups". Vīrietis piebraucis pie nama Berzi iela 3, bet klātpienākušie jaunieši uzstājuši, lai Eberlins viņus pavizina. Saņemot atteikumu, puiši spēkrata saimniekam iedevusi pa dullo un atņēmuši automašīnu. Spēkratu izdevies atrast netālu no Micku lauka. No salona nekas nav pazudis.

Piekauj drošsirdi

23.oktobrī Metalurgu kultūras pilī kāda sarīkojuma laikā Pranelis un sieva skaidrojuši savstarpējās attiecības, kamēr stiprākā dzimuma pārstāvis laidis darbā dūres,un ielika pa tauri. To ieraudzījis garāmejošais Reivits un mēģinājis sievieti aizstāvēt, taču kauslis uzbrucis arī viņam un radījis vieglus miesas bojājumus. Reivitam sabojāta seja arī fotoaparāts.

Ārdās kafejnīcā

23.oktobra naktī Kursisos, Berzu iela 1, zagļi iekļuvuši veikala "Moneta". No rīta Zane konstatējusii, ka pa telpu izmētātas preces. Zaudējumus precizē.

Kursisnieki paliek bez kartupeļiem

25.oktobrī zagļi iekļuvuši Pagasta teritorija un pilnigi no visiem laukiem nozagusi kartupeljus . Kursisnieki ir soketi jo pazuda ne tikai kartupelji,ka ari drēbes un 170 lati stipendijas naudas.

Ceļu policija hronika

Ar svešu automašīnu notriec gājējus

24.oktobrī Kursisos iereibis Simsis nozadzis savam pudeles brālim Tumovam automašīnas Ford Skuter" atslēgas un nolēmis pavizināties. netalu no livanu majam garnadzis notriecis divas sievietes un meiteni, kas stāvējušas brauktuves malā. Pēc negadījuma spēkrats ietriecies kokā. Braucējs ticis cauri ar izbīli, bet sievietes un meitene aizvestas uz Centrālo cietumu,par huliganismu un spekrata sabojasanu.

Sabojā automobili un stabu

25.oktobrī Kursisos, , automašīnas "BMW 318" vadītājs Edgars Gorbunovs iestūrējis stabā,2 stava. Cietušais aizvests uz Centrālo cietumu,par alkohola lietosanu sabiedriskaja vieta..

Komentāri (0)

 
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Andreis (42)