cik gan daudz mes saprotam no ta ko daram? vai ist zinam ko daram? biezi vien sastopos ar cilvekiem, kuri vienkarsi kko dara AIZ NEKO DARIT!!! vai tas ir normali? varbut sie cilveki ir parak aiznemti ar sevi un isti nesaprot kas vinjiem dziive nepieciesams?
garlaicigakos brizos vienkarsi var sajukt prata aiz bezdarbibas... (!) tik daudz laika vienkarsi izskiezam bezjedzigam nodarbem..neviens mes nezinam kad un kura bridi musu dzive beigsies.. (!) un tad jau bus par velu domat cik daudz un ko labu vai pareizi esam darijusi . . . un vai tas ko darijam pilniba apmierinaja pasu un citus ( lielako ties jau galvenais, ka pasam labi ) !

Komentāri (1)

NoFear1 13. augustā, 2007.g.  
 0 0
lielaakaa dziives dala sastaav nu darbiibas aiz neko dariit un izdaru,tikai tas ko katrs dara ir vina pasa zinaa un katrai riiciibai ir iemesls un zinaamas sekas ar ko ir jaareekinaas .sekas ir vis vieglaak redzeet bet iemeslu kapeec kautkas ir noticis biezi vien nemaz nepamanam!!!!(un tad rodas domstarpiibas)nejau vis notiek tiesi tanii briidii kad kas ir noticis citam tas kraajas ilgi un dikti citam tikai 5 minuutes ....pats dariitaajs ta iespeejams saprot kapeec vins dara to vai citu lietu tikai jautaajums vai apkaarteejie vinu saprot un vai vispaar meegina to dariit??
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

laury (36)