njum kr4 tie kas par mani njeko njezin..reku bik par mani.. ^_^ >>
Pēdējais mohikānis
Tu vislabāk jūties, kad esi viens un vari darīt, ko pats vēlies. Tevi neinteresē apkārtējo viedoklis un tas vai kāds vispār ir tev apkārt. Arī savu viedokli tu apkārtējiem neizpaud, vienkārši izdari, ko pats vēlies un uzskati par nepieciešamu. Reizēm cilvēki izraisa tevī nepatiku, tu nevēlies viņus satikt. Tomēr varbūt ir vērts iepazīties vairāk ar kādu no cilvēkiem un gūt jaunus iespaidus, atziņas. Ilgstoša vientulība nav zāles interesantai dzīvei.
Risks kļūt atkarīgam Tavs vislielākais risks varētu būt aizraušanās ar datoriem. Fantāzijas un virtuālā vide reizēm nomāc realitātes sajūtu, aizmirstot par šo dzīvi, kurā ir tikpat daudz piedzīvojumu kā fantāzijās. Bet ir iespēja, ka tu varētu aizrauties ar kādu no atkarības vielām, lai pārējie liek tevi mierā un tu varētu aizmirst nesaskaņas ar apkārtējiem, vēsās attiecības vai attiecību trūkumu vispār.
Tavi aizsargfaktori Tevi interesē lietas, kuras satur daudz informāciju, šo informāciju tu rūpīgi izpēti, pirms kaut ko dari. Tev ir liela vēlme pašam izlemt, ko darīt un ko nedarīt, līdz ar to tu nepakļaujies apkārtējo spiedienam uzsmēķēt, iedzert. Galvenais tev ir mērķis, kuru vēlies sasniegt. NEPAZAUDĒ TO UN ATCERIES PAR ĪSTO REALITĀTI.

Linx uz testu.. >> http://www.narcomania.lv/tests.php?t=19

Komentāri (6)

YugiSan 30. novembrī, 2007.g.  
 0 0
num 90% no ta wisa to4 ir pat wairaak..!! ^_^
Eiby (34) 29. novembrī, 2007.g.  
 0 0
Un kaa ir patiesiibaa, ir ar k-kas no taa visam ka raxturiigs buutu tew pasham?
YugiSan 21. novembrī, 2007.g.  
 0 0
Itachi njekas.. :D ir okee.. ^_^
kris4a 21. novembrī, 2007.g.  
 0 0
interesants raksts .
nLighted 21. novembrī, 2007.g.  
 0 0
tb sorry -))
nLighted 21. novembrī, 2007.g.  
 0 0
Soory, bet es tavu linku pubicēju -)))
http://irc.lv/qna?id=162879
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

YugiSan