*Ja esi uzvilkusi minikleitu, nav iemesla domāt, ka visi puiši sekos tev līdz pasaules malai.

* Ja tev patīk dziedāt, nav iemesla uzskatīt, ka tev ir muzikālā dzirde, balss un tiesības dungot sabiedriskās vietās. Ausis cilvēkiem nav tāpēc, lai par tām ņirgātos.

* Ja esi blondīne, tas vēl nav iemesls uzvesties kā anekdotē.

* Ja esi pārgulējusi ar puisi, tas vēl nav iemesls dot viņam savu mobilā tālruņa numuru.

* Ja tu ar grūtībām vari sataustīt savu jostasvietu, tas nav iemesls uzstiept bezizmēra svīteri un turpināt pārtikt tikai no saldumiem.

* Ja esi nolēmusi piereģistrēties iepazīšanās portālā, tas vēl nav iemesls ievietot tajā visas savas fotogrāfijas no D diska, pēc kurām grūti spriest par tavu ģērbšanās stilu un gaumi, jo tev gandrīz nav nekāda apģērba.

* Ja tev aizkavējušās mēnešreizes, tas vēl nav iemesls krist panikā, ka esi stāvoklī. Taču testu nopirkt vajag. Un pie reizes, ja jau tik un tā iesi uz aptieku, paņem arī prezervatīvus – kļūsti pieaugusi un iemācies pieprasīt tos lietot.

* Ja esi brunete, tas vēl nav iemesls ar baudu klausīties un stāstīt anekdotes par blondīnēm. Lielākajai daļai no viņām matu saknes ir tumšas.

* Ja esi maita, tas vēl nav iemesls visiem pastāvīgi pierādīt savu riebeklīgumu. Īstas maitas prot pārsteigt.

* Ja dzimšanas dienā sengaidītā papagaiļa vietā tev uzdāvināja draiskulīgu kucēnu, tas vēl nav iemesls ņirgāties par dzīvnieku un mācīt viņu izrunāt tavu vārdu. Maksimums – atnest čības.

* Ja profesors tevi izgāzis eksāmenā, tas vēl nav iemesls piešķirt viņam zobgalīgu iesauku. Lai to darītu, iemesls vispār nav vajadzīgs.

* Ja tevi pastaigā pārsteigusi lietusgāze, tas vēl nav iemesls kļūt drūmai. Tuša neizsmērēsies – tā ir ūdensdroša, mati ātri izžūs. Taču no jauniem baltiem zamša zābaciņiem vari atvadīties.

* Ja esi veģetāriete, tas vēl nav iemesls barot vīru tikai ar augļiem un dārzeņiem. Bet pēc tam nevajag sašust, ka seksuālo kauju intensitāte un skaits ievērojami sarucis un orgasma vietā tu dabū viņa miegā iegrimušo pakausi.
* Ja tev atlīmējies akrila nags, tas vēl nav iemesls asarām acīs skriet pie manikīres kā pie reanimētājas. Ataudzē savus un atceries sen aizmirstas izjūtas, kad ar visiem rāvējslēdzējiem, pudelītēm un citām nagiem bīstamām lietām tu tiki galā bez roku trīcēšanas.

* Ja arī tu nesaprati, kāpēc tas viss šeit uzrakstīts, tas vēl nav iemesls skriet pie draudzenes, kas izskaidros. Taču aizdomāties par to, kur esi pamanījusies iegrūst savu nevainojamo humora izjūtu, gan vajadzētu. Un vēl ir vērts pasmaidīt un padomāt, ka dzīve ir skaista un sarūgtinājumam vispār nav nekādu iemeslu!

Komentāri (0)

 
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

christy