Jau otro nedēļu cenšos saprast,kas manu mīļoto vīrieti ir nokaitinājis tik ļoti,ka viņš aizbrauca no mājām man neko nepasakot.Es zinu,ka viņš ir pie sava drauga,bet uz manām īsziņām viņš neatbild,kad zvanu,neceļ telefonu.Es nojaušu,ka viņš ir dusmīgs,bet nekādi nespēju saprast,par ko,jo nekādu strīdu pirms tam mums nebija.
Nu jau iet otrā klusēšanas nedēļa,un es jau sāku domāt-varbūt nemaz nav vērts vairs censties viņam rakstīt,prasīt,kas par lietu?Varbūt nospļauties uz visu un pasūtīt viņu vēl tālāk,nekā viņš jau ir?Ir tikai daži BET-mums ir meitiņa,kurai viņš ir vajadzīgs un es viņu joprojām mīlu(vismaz pagaidām).Šobrīd man ir sajūta,ja tas viss vēl ilgi tā turpināsies,tad,kad viņš sadomās atgriezties,vairs nebūs kur atgriezties,jo es neesmu ar mieru pakļaut sevi tādai spīdzināšanai,katru reizi,kad viņam kaut kas nepatīk.Ja viņš nemāk vai negrib normāli risināt radušās nesaskaņas,tad kāpēc man vienai tas būtu jādara?
Bet šobrīd es vēl gaidu,ko darīs viņš.Bet,ja tuvākajā laikā nekas nemainīsies,tad lēmumu pieņemšu es pati.

Komentāri (2)

Mis_Me (35) 14. septembrī, 2007.g.  
 0 0
nu otro nedeelju Tu vinju centies sazvaniit - vinjsh neatbild - nav jeegas vairs zvaniit un suutiit sms, jo vinjsh jau taas noteikti ir izlasiijis, un zin, ka gaidi atbildi, tagad gaajiens ir aiz vinja. Piekriitu Aapai, varbuut Tev ir iespeeja parunaat ar vinja draugu - pameegjini.
aapa 12. septembrī, 2007.g.  
 0 0
Bet varbūt Tev ir iespēja parunāt ar to draugu, pie kura viņš dzīvo? Šobrīd gan situācija liekas ļoti dīvaina un es Tavā vietā justos ļoti pazemota, ka viņš tā vienkārši, neko nesakot, atstājot bērnu, ir aizbraucis... :(
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

lasmux (39)