Ejiet rāmi cauri ikdienas kņadai, atcerieties, ka miers ir klusumā. Cik vien iespējams, esiet labestīgs pret ikvienu cilvēku. Savu taisnību izsakiet klusi, bet skaidri, uzklausiet citus - arī viņiem ir savs sakāmais. Izvairieties no skaļiem agresīviem ļaudīm, viņi rada nemieru.

    Nesalīdziniet sevi ar citiem, jo allaž būs lielāki un mazāki cilvēki. Izbaudiet savus panākumus.

    Nebaidieties no saviem sapņiem. Bailes dzimst nogurumā un vientulībā. Esiet maigs, bet disciplinēts pret sevi. Neesiet cinisks pret mīlestību, jo rūgtas patiesības priekšā tā ir tikpat mūžīga kā zāle.

    Jūs esat pasaules bērns, ne mazāk svarīgs par kokiem un zvaigznēm, jums ir tiesības šeit atrasties.

    Neatkarīgi no cilvēka saprašanas pasaulē viss notiek, kā tam jānotiek. Neraugieties uz darbiem, iecerēm un pasaules skaļumu, esiet mierā ar savu dvēseli, ar neīstumu, grūtumu un nepiepildītiem sapņiem. Pasaule ir skaista. Tiecieties pēc laimes!

   1892. gadā rakstīts vēstījums, kas atrasts Sv. Pāvila baznīcā, Baltimorā, Marilandē, ASV.

Komentāri (1)

Maria Brook 5. decembrī, 2016.g.  
 0 0
мы можем быть друзьями и партнером?
есть интересные вещи, чтобы поделиться с вами связаться со мной по моей личной электронной почты. (mariabrooks002@gmail.com) не игнорировать это сообщение. надеюсь услышать от Вас как можно скорее. С наилучшими пожеланиями. веселит
от г-жа Мария ...
.......................................................................
can we be friends and partner ?
there are interesting things to share with you contact me via my personal email.(mariabrooks002@gmail.com) do not ignore this message . hope to hear from you soonest . best regards cheers.
from Mrs maria...
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Rigas puika (32)