Jauna izklaide un sporta veids Latvijā! Kopš septembra esam sākuši spēlēt loka šaušanas kaujas - jaunu spēli, kas apvieno pamatprincipus no vairākiem sporta veidiem - loka šaušana, tautas bumba, peintbols, airsoft.
Pasaulē cilvēki jau sen ir atklājuši šīs spēles nepārspējamo prieku un jautrību, un tā izplatās arvien plašāk. Pazīstama ar dažādiem nosaukumiem - archery tag, archery attack, archery battle u.c.
Spēlei ir vajadzīgi loki, bultas un vēl daži palīglīdzekļi. Bultām tiek izmantoti speciālas konstrukcijas mīksti uzgaļi. Tie ir veidoti no viskoelastīga poliuretāna materiāla un garantē pilnīgu drošību, kā arī patīkami mīkstu šāvienu. Jā, šāvieni patiešām ir nesāpīgi, un pēc tiem nepaliek neviena ziluma.
Visi, kas ir spēlējuši, zin, ka nāks un spēlēs atkal. Bet, ja Tu vēl neesi izmēģinājis, tad piesakies. Tā būs viena no aizraujošākajām spēlēm, kurā Tu būsi piedalījies!

www.lokasausana.lv

Komentāri (1)

Maria Brook 5. decembrī, 2016.g.  
 0 0
мы можем быть друзьями и партнером?
есть интересные вещи, чтобы поделиться с вами связаться со мной по моей личной электронной почты. (mariabrooks002@gmail.com) не игнорировать это сообщение. надеюсь услышать от Вас как можно скорее. С наилучшими пожеланиями. веселит
от г-жа Мария ...
.......................................................................
can we be friends and partner ?
there are interesting things to share with you contact me via my personal email.(mariabrooks002@gmail.com) do not ignore this message . hope to hear from you soonest . best regards cheers.
from Mrs maria...
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Tautas Bulta