Kādu laiku jau rakstu savu blogu iekš  http://edds.nee.lv  bet Lyteo man ieteica, lai arī sāku šeit rakstīt, nu tad izdomāju, ka tik tiešām to varētu darīt... Tātad pārpublicēju iekš irc savu šodienas bloga ierakstu.

Šodien noskatījos jaunos X-files - teikšu atklāti nekas dižs. Neteikšu ka nožēloju, ka noskatījos (skatījos mājās uz PC), bet ja būtu maksājis par to naudu, tad laikam jau būtu nožēlojis. Nevar ne salīdzināt ar seriālu vai X-Files pirmo filmu, ja iepriekšminētos varētu novērtēt ar 8/10, tad šī filma knapi iegūst 4/10.

Vēl viens pierādījums, ka Holivuda ražo draņķus, kas ir balsīti uz kaut kā laba un tas šā vai tā atmaksājas - filma gūs ievērojamu peļņu, lai gan nav nekāda spožākā zvaigzne debesīs.  Tiem, kuri nav redzējuši, bet vēlas iet uz kino skatīties - stipri iesaku, to nedarīt - labāk novelciet no trakeriem, vai, ja nemākat tos izmantot, tad uzgaidiet un pēc pāris dienām būs diezgan izplatīts DC++ hubos.

Man teiksim patīk SciFi (zinātniskā fantastika) filma, un zinot X-files motīvu gaidīju kaut ko citu un kaut ko krietni labāku. Ja tā godīgi, šajā daļā no zinātniskās fantastikas maz kā - šo varētu pielīdzināt detektīvam/drāmai nevis zinātniskajai fantastikai.

Holivuda esmu kārtējo reizi jūsos vīlies.

Komentāri (3)

Lyteo (35) 2. septembrī, 2008.g.  
 0 0
Serijas parasti bija interesantakas :D
Seroquel (35) 1. septembrī, 2008.g.  
 0 0
vnk pagarinata serija nekas cits..
Lyteo (35) 30. augustā, 2008.g.  
 0 0
Es vakar pa dienu darbā noskatījos... Gandrīz aizmigu... Viena no tām filmām, kuru tu noskaties un aizmirsti ... :/
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Edds (36)