mes bijam kopa ilgi. 5 menesus mes rakstijam pa 100 sms diena viens otram. Man likas kad mes busim kopa darisim daudz ko kopa
es sapnoju vinu atkal redzet kau skiramies pirms paris stundam.
Vinai berniba bija gruta, mate sita, dzera tapat ka tevs, nomira masa un matei atnema tiesibas un vina auga skola. Es par to visu dzirdeto pardzivoju ari un vienmer centos vinu lolot un aprupet, ja bija stridi pielabinajos. Es nevelejos lai vina cies nekad jo vina bija pardzivojusi daudz. Biju gatavs zvaigznes nest no debesim un tas nolikt vinai pie kajam. man preks vinas nekas nebija zel.
     Pec ziemassvetkiem vinai likas viena mana ieraza kura paradijas no stresa par pretigu ta bija nagu grausana, pec tiem svetkiem vina izmainijas visu laiku bija neapmierinata ar visu un es jutu kad vina jutas ka slazda, jo mes dzivojam kopa 2 menesus viena istaba. Tad vina saka sedet cata un rakstities cauru nakti ar ko es zinu tad atbrauca vinas draudzene un ta ka vina taja laika bija bez darba un nomakta vinas aizbrauca uz diseni.
     Tad sekoja vel paris reizes viena pati ar man nepazistamam draudzenem tikai atnaca maja un metas gulet. tikai pec tam kad vina aizgaja dzivot citur un sakam skirties ara vina man pateica kad vina mani krapa ar vienu cali kurs pat vinai kartigi nepatika.
     un beigas vina atklajas pilniba un izstastija kad mani ne maz neesot milejusi es tikai vinai esmu paticis. Un tagad esot ar citu dzeku kopa un esot tas pats kas ar mani vina nemil vinu, un nekad neesot milejusi ne vienu.
     Jautajums tev lasitai tas bija godigi kad es dabuju ciest del ta kad ielaidu vinu sava sirdi, un vai tu spetu to piedot, lai tev ta negadas lasitaj esi uzmanigs ko mili.

martins

Komentāri (3)

peperro (38) 15. aprīlī, 2007.g.  
 0 0
jā smags gadījums, neapskaužu!
un tā vienmēr iemīlamies nepareizajos un pieķeramies tiem kas mūs sāpina, kaut tas viņiem šķiet normali!
Un dzīvē visādi gadās. Pašai gadījies ka puisis nepamatoti tikai par to ka jauki pasēžu pēc lekcijām pie kopmītnēm ar vienkārši draugiem pasmejamies par anekdotēm, pārrunājam visādas lietas un labi pavadam laiku - jau kļust greizsirdīgs nezināmu iemeslu dēļ un jau gatavs nevianīgu cilvēku ne par ko sist! Protams sekas tādas ka ne viens ne otrs nekrāpj, bet kādēļ man tādu kas netic tam kas patiesi bijis?
njā bet smagākais jau tas ir, ka pašai gadījies ka puisis vienkārši mani pamet citas dēļ - materiāli nodrošināta, mašīna, dzīvoklis, un protams par viņu mazliet vecāka (bet gadiem nav nozīmes). bija norunāts ja kas tad teiksim viens otram acīs ja nu vairs nav nekādu jūtu, jeb iemīlies citā, bet nē vienīgais kas bija zvans tiekamies tur un tur (bija jau nojauta , ka viss cauri, jo mēnesi biju izbraukusi....) , bet tad pēc stundas atskan sms signāls un tur raxtīts piedod ka tā bet netiksimies un gribēju teikt ka viss cauri. Kaut zināju ka kaut kas tāds būs,tomēr maita tāds neturēja ne vārdu doto un vienkārši mēneša laikā kad netikāmies neinteresējās par manu veselību un vienkārši atrad citu kas jau tuvumā bija .... :(
parasti jau ir tā ka puiši tā rīkojas, bet gadiem ejot saprotu ka tik amorāli spēj izturēties arī sievietes. cūcība, bet ko lai citu saka.
UN šjā situācijā man šķiet ši meitene bēguļos ilgi līdz viņa sapratīs ka ne viss sliktais ko apkārt redz ir tik ļauns kā bērnībā piedzīvotais .
ceru ka turpmāk veiksies labāk un ka neielaidīsi savā sirsniņā tik ātri cilvēciņus kamēr neiepazīsi viņus, kaut tas ir grūti bet iesaku pamēģināt1
dzeerveniite 23. martā, 2007.g.  
 0 0
Dzidēta situācija un pa daļai arī zināma sajūta...
Taču manā gadījumā es biju tā, kas pielika punktu, jo nespēju pieņemt, ka viņa viedoklis mainījās 2x minūtes laikā..
Piezvana man un pasaka: "Liec taču mani mierā un nezvani vairs!"
Pēc minūtes: "Piedod, saulīt.. Tu taču piedosi, vai ne?"
Bet ko es? Nepiedevu...
incz 22. martā, 2007.g.  
 0 0
tas ir ārkārtīgi sāpīgi pievilties cilvēkā, kuru tu mīli un kura dēļ esi gatavs pilnīgi uz visu.
ja cilvēks bērnībā nav saņēmis mīlestību un redzējis tikai ciešanas, tad viņš īsti nevar izprast, kā tas ir mīlēt.. viņa dzīves uztvere ir caur iepriekš piedzīvoto sāpju un pārdzīvojumu prizmas.. un ciešanas tiek uztvertas pilnīgi pašsaprotami..
viņai iespējams pat sāka likties aizdomīgi, ka viss ir tik labi.. pārāk labi.. lai būtu patiesība.. jo iespējams, ka vienmēr kad ir bijis kaut kas labs, pēc tam ir bijis arī kaut kas slikts..

tas nebij godīgi, ka Tu dabūji ciest. bet sirdij nevar pavēlēt.. mēs bieži iemīlam cilvēkus, kurus mums nevajadzētu iemīlēt.. bet varbūt vajag.. lai mācītos no tā kaut ko..
piedot ir jāspēj.. tas ir ceļš Tev pašam reiz kļūt laimīgam ar meiteni, ar kuru jums būtu abpusēja un īsta mīlestība.. piedod, jo iespējams, tas meitēns nesaprot līdz galam, ko viņa ir izdarījusi..
piedod, bet ja viņa vēlēsies atgriezties, tad esi uzmanīgs..

turās!
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

alusveders (40)