Месяц молодежи, будет открыт 1 сентября у Origo, вместе с JAM Style и Adelly!
Пройдут выступления танцоров, исполнителей как Musiqq, Adelly, Ēnas, Markus Riva и другие. Вас ожидает множество сюрпризов, лотереи, атракционны и т.д.

Ждём всех!


Paredzēts, ka visas dienas garumā uz skatuves uzstāsies dažādi Latvijā zināmi mākslinieki: Markus Riva, grupa „Musiqq”, “JAM Style” Dance Studio un SWEET ADELLY! Kā arī uzstāsies grupa „Ēnas”, kuru dalību līdzfinansēja Studentu Paradīze. Sadarbībā ar domubiedru grupu KOPA ikvienam būs iespēja tikties ar DJ Tomu Grēviņu, kurš caur mūziku jauniešus aicinās būt aktīviem savas valsts pilsoņiem. Pie centrālās Origo Summer Stage skatuves līdz pat stacijas pulkstenim būs izveidota īpaša informatīvā iela, kurā jaunieši varēs iegūt informāciju par iespējām iesaistīties kādā no nevalstisko organizāciju rīkotajiem pasākumiem vai projektiem. Jau vairāku gadu garumā jauniešu iecienīts un pieprasīts ir sarunu šovs „Sarunas ar Aināru”, kura laikā apmeklētāji varēs diskutēt par jauniešiem aktuāliem jautājumiem. Neizpaliks arī mīmu priekšnesumi, īpašais fotostūrītis, LGK atrakcijas, klinšu siena u.c. pārsteigumi.

Katru gadu pasākumā tiek izspēlēta lielā loterija, kurā aicināts piedalīties ikviens jaunietis līdz 26 gadu vecumam, un šogad uzvarētājiem balvas pasniegs t/c „Origo”. Pirmajā zinību dienā esam lūguši Rīgas domes priekšsēdētāju uzrunāt visus sanākušos skolēnus.


Комментарии (5)

Фикс 31. августа, 2010.г.  
 0 0
Paredzēts, ka visas dienas garumā uz skatuves uzstāsies dažādi Latvijā zināmi mākslinieki: Markus Riva, grupa „Musiqq”, “JAM Style” Dance Studio un SWEET ADELLY!
Ай-яй-яй! Нехорошо обманывать!   
Paredzēts, ka visas dienas garumā uz skatuves uzstāsies dažādi Latvijā zināmi mākslinieki: Markus Riva, grupa "Musiqq", "JAM Style" "Dance Studio" un citi.
Кашмир 31. августа, 2010.г.  
 0 0
реклама на первом канале..
ByTik (33) 31. августа, 2010.г.  
 0 0
это типо дубль два?
http://irc.lv/blogs?id=87486
Похожие записи

sweet_adelly