Labākā atbilde

    1.  0 0

    iive2 6 (16299)224 15 g  

    konserveeti kjribji un kabachi

Atbildes

    1.  1 0

    laaciiiicccc 7 (44048)434257 15 g  

    olīves.. ol'ves un velreiz olives!

    1.  0 0

    Gusiz 6 (7513)227 15 g  

    viss, kas ir ļoti trenks.. (speķis, speķaina gaļa utt)

    1.  0 0

    melis26 7 (46902)4757 15 g  

    auzu parslas.....

    1.  0 0

    Evisa 8 (138672)420118 15 g  

    Jūras kāposti, siļķe, olīves, sarkanie ikri.

    1.  0 0

    madeira93 6 (13106)2524 15 g  

    aknas :/

    1.  0 0

    FISHERSPOONER 6 (7721)2525 15 g  

    Sēnes :/

    1.  0 0

    falcoo (40) 5 (4404)315 15 g  

    medus un piens :)

    1.  0 0

    the-one (34) 6 (12402)2524 15 g  

    hurma! augļi tādi, nekam nelīdzīgi, nav ar ko pat salīdzināt, bet negaršīgi pēc vella! :/
    un olīvas. tās arī negaršīgas.

    1.  0 0

    Elizalinda 5 (3168)513 15 g  

    ZIVIS UN SĒNES.. :P
    La siļķe marinēta man garšo .. mm.. :D

    1.  0 0

    norinja 6 (7167)138 15 g  

    piens, zivis, senes, bietes, pupinjas... utt.

    1.  0 0

    sulnce 6 (8350)138 15 g  

    sipoli...)

    1.  0 0

    nahNiku (36) 6 (9179)249 15 g  

    piens, kefīrs un vēl šādi tādi piena produkti

    1.  0 0

    KAPUHA_CMUPHOBA 6 (12632)21335 15 g  

    GAĻA!!!!!!!!!! :|

    1.  0 0

    Skydlakam 6 (10927)3643 15 g  

    stringi

    1.  0 0

    Banis 7 (23375)42370 15 g  

    olīves! ;o

Līdzīgie jautājumi

  • kāpēc negaršo...???
    Viss atkariigs no taa ar ko kopaa un kaa pagatavotus. Man garsho paarsvaraa.
  • kas tew negaršo???
  • Kas tev ļoti negaršo?
    daudz kas - sēnes, griķi, zivis, sīpoli, kabači, kartupeļu pankūkas... man jau apnika uzskaitīt :D
    patiesībā mana mamma saka, ka man vieglāk nosaukt, ko es ēdu nevis to, ko es neēdu :DDD
  • kas jums nepatīk,negaršo zupā?
    Mazie melnie, kodīgie, riebīgie, skrāpīgie, kašķīgie un absolūti neēdamie pipariņi... :)
  • Ko tu pirmo apēd - garšīgo un tad negaršīgo vai negaršīgo un tad garšīgo?
    Tā kā ir maz kas tāds ko neēdu.. Tad ir tā, ka, lai neaizvainotu pavāru un lai mantu nelaistu zudumā apēdu visu.. Sākot no negaršīgā.. gadījumā, ja ir bik par daudz, lai beigās garšīgais atstāj labu sajūtu, par garšīgu maltīti un garšīgo žēl atstāt.. Lai ko es ēstu sāku ar ne tik garšīgo daļu.. sviestmaizēm sākumā garoziņas kur ir maz tā, kas ir uz tās maizes.. Reizēm daru pat tā, ka ēdot sviestmaizi gardo pastumju tālāk, lai beigās sanāk piem. siermaizīte ar maizi ne sviestmaize ar sieru :D tāpat bulciņām sākumā to daļu kur ir maz pildījuma vai garnējuma.. Pat tagad ēdot frikadeļu zupu gaļas bumbiņas atstāju beidzamās :D
    Jūtos pārsteigta, ka ir tik daudz kas arī tā dara.. jo iepriekš tādu dīvaino(šī vārda vislabākajā nozīmē:)), kā es nevienu nezināju :D
    Un tāpat kā lashmaizite, ēdot to kas mazāk garšo, domāju par garšīgo :D
  • Kas vislabāk garšo...bet, kas negaršo...?
    xi xi laikam jaasaak ar to kas nepatiik - jau tradicionaali piemineetie siipoli;
    garsho? kaut kas pa aaatro semekleets un tiek aaatri aatri notiesaats, arii viss kas pasha pagatavots, bet gatavot kaut kaa nav lielas veeleeshanaas (vispaar jau es neesmu iipashi izveeliiigs, kas priekshaa tas ir iekshaa,,,)  
  • Pats negaršīgākais, ko esi ēdis/-usi ir...
  • Ko tev nepatīk ēst, jeb kas tev negaršo?
    To ko man nepatīk ēst un to kas man negaršo es vienkārši neēdu!
  • Jūsu mīļākā šokolāde!!! Kāda tā ir??? Un kāda šokolāde jums galīgi negaršo???
    Fazer !!!
    Tādu, kura galīgi negaršo, nav nācies nogaršot :))
  • Kāpēc nekas vairs negaršo kā agrāk?
    Tāpēc, ka lai izaudzētu kaut ko ātrāk, lielāku, smagāku, smukāku, tādu, kas nepatīk kukaiņiem izmanto daudz ķīmijas. To pašu gaļu audzē ar steroīdu palīdzību...  
    Alus ar vairs nav dzerams - lielākas paģiras, ka no šņabja un mutē garša itkā būtu veļas pūlveri iepriekšējā dienā ēdis... Vēl var iedzert Tērvetes, Užavas un Bauskas... Aldaris tīrākā ķīmija...
    Labi tiem, kuriem pašiem savi lauki un paši zin ar ko tas lops barots, vai auglis smidzināts... Jācenšas uz tirgus iepiorkties, tur vismaz koutcik normāla pārtika ir... (Latvijā audzēta ar dabīgiem mēsliem)  


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system