Atbildes
-
1 0
spillija 6 (9442)2421 17 g
Ņem sulu - labāk ābolu, persiku.. vai sīrupu - jebkādu ( tik pielej ūdeni sīrupam), salej katlā, uzvāri, piemet cukuru pēc patikšanas, krūzē ieliec ēdamkarotu kartupeļu cietes, atšķaidi to ar aukstu ūdeni un pievieno tam, kas vāras katlā - tikai maisi, kad lej - atdzesē un ķīselis gatavs. Ja gribi biezāku - liec vairāk kartupeļu cieti.
-
-
-
0 0
itsmee 6 (6157)3927 17 g
tur vajadzīga kartupeļu ciete un kāds kompotveidīgais! :)) ķīseli var dabūt gatavu 10min ja ne ātrāk! :)) vai arī veikalā var nopirkt sauso ķīseļa maisījumu, un tur jau uz paciņas ir instruktāža! :))
-
-
-
-
-