Atbildes

    1.  1 0

    spillija 6 (9442)2421 17 g  

    Ņem sulu - labāk ābolu, persiku.. vai sīrupu - jebkādu ( tik pielej ūdeni sīrupam), salej katlā, uzvāri, piemet cukuru pēc patikšanas, krūzē ieliec ēdamkarotu kartupeļu cietes, atšķaidi to ar aukstu ūdeni un pievieno tam, kas vāras katlā - tikai maisi, kad lej  - atdzesē un ķīselis gatavs. Ja gribi biezāku - liec vairāk kartupeļu cieti.

    1.  0 0

    resnits (36) 6 (12486)3419 17 g  

    veikalaa  taads huina paardodaas

    1.  0 0

    Likona (46) 6 (6781)2411 17 g  

    Atkariigs no kaa...

    1.  0 0

    itsmee 6 (6157)3927 17 g  

    tur vajadzīga kartupeļu ciete un kāds kompotveidīgais! :)) ķīseli var dabūt gatavu 10min ja ne ātrāk! :)) vai arī veikalā var nopirkt sauso ķīseļa maisījumu, un tur jau uz paciņas ir instruktāža! :))

    1.  0 0

    zveerinjsh 6 (6303)139 17 g  

    klausi ko spillija saka - neko pielikt, ne atņemt!

    1.  0 0

    nLighted (37) 7 (47187)51359 17 g  

    Tu neesi draugos ar Kepčiku?

    1.  0 0

    ez3414 (40) 6 (17547)2525 17 g  

    Tas man diemzel nav zinams, bet pavargramata gan jabut rakstitam

    1.  0 0

    jeevinja (36) 6 (5031)2514 17 g  

    iesaku,vieglāk būs ja dzersi ūdeni:D

    1.  0 0

    dr_zarinsh 6 (16161)3428 17 g  

    nezinu un negribu zinaat

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system