Labākā atbilde

    1.  0 0

    dacism 4 (2313)27 13 g  

    Auksts: Baltmaize + sviests + tomāta šķēlītes (vislabāk pašmāju tomātu) + sāls un pipars. Nomm nomm.

    Karsts un saldais: Baltmaize + sieriņš "Kārums" + baltmaize => iekšā tosterī līdz kraukšķīgi brūns. Nomm nomm x2 :)

Atbildes

    1.  1 0

    DiiDii 7 (31461)31345 13 g  

    Nupatās cepeškrāsnī pārīti uzcepu - baltmaizīte ar sviestu, pa virsu kūpinātas krūtiņas šķēle, tomātu mērces pilīte un pa virsu apkaisīju ar rīvētu sieru... Bet tā nav mana firmas maizīte. Katru reizi sanāk kaut kas savādāks - atkarībā no tā, kas ledusskapī ir atrodams. Pie tam reizēm cepu cepeškrāsnī, dažreiz uzsildu mikroviļņu krāsnī, citreiz sacepu tosterī.

    1.  0 0

    DrDestroy 7 (81057)4726 13 g  

    Laikam jau nav tāda. :( Līdz ar ko bija mans jautājums auditorijai kādu laiku atpakaļ.
    Baltmaizes kukulis, pārplēsts uz pusēm, iesmērē sviestu, ievieto kaut ko desveidīgu un aizcērt ciet -skaitās? :)
    Vispār garšo visvisādas maizītes. Tagad iedomājos par MĀJAS tomātu maizītēm.

    1.  0 0

    KEPKE (39) 7 (39830)425180 13 g  

    Batons, kas uzšķērsts no viena sāna, iekšā - gaļa/desa, tomāti, marineti gurķi, sīpolloki un dilles. Sviests tikai tad, ja gaļa nav garšīga.. kečups arī tikai tad, ja kaut kas nav garšīgs.
    Pie tādas maizes neatņemama sastāvdaļa ir lielā krūze saldas, melnās tējas.

    1.  0 0

    Kruzo 6 (8753)3747 13 g  

    Divas tostermaizes, kurās iekšā ir kotlete, pa virsu tomātu mērce, marinēta gurķa šķēle, tomāta šķēle, druska vegetas vai oregano, mazliet majonēzes un visam pāri siers. Sildam tosterī un baudam

    1.  0 0

    DaddyGirl (34) 2 (411)4 13 g  

    apgrauzdeta maize un virsu šķiņkis,siers, tomāts ,pipars.
    garšo vel senviči ar rieksta sviestu

    1.  0 0

    Ramona (33) 6 (12304)43276 13 g  

    Sarīvē sieru, klāt nedaudz majonēzi, nedaudz kečupu un vienu olu. To visu sajauc, liek virsū tostermaizēm.
    Un tostermaizes liek cepeškrāsnī. Sanāk ļoti garšīgi.
    Un otra mana mīļā recepte:
    Baltmaizes šķelei izgriež viducīti. To viducīti sasmalcina, sajauc ar rīvētu sieru, var desu, marinētu gurķi utt. Tad šo pildījumu liek izgrebtajā maizītē un cep uz pannas.
    Arī garšīgi. :)
    Protams, garšo arī picmaizītes.

Līdzīgie jautājumi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system