ir atkal jauna diena. jauns rīts.. pasaule ir skaista. tikai ne man. ir gaišzila debess un auksta saule. ir dubļaina diena, bez mazākā baltuma vai zāles. viss ir brūns un nemanāms. gaisā aizplūst vēsas mierīgas straumes un notrauš karsto asaru. pasaule griežas un cilvēkiem dzīve iet uz priekšu. jā, arī manējā iet uz priekšu. tikai mani, neliete, atstājusi stāvam vietā, kur esmu sapratusi, ka esmu muļķe.
esmu pazaudējusi visu. visu, ko esmu mīlējusi un kas man bijis dārgs. pazaudējusi to, kas manai sirdij ir licis pukstēt. pazaudējusi to, kas manām lūpām ir licis smaidīt. pazaudējusi to, kas manās acīs vienmēr iededzis dzirksteles. pazaudējusi to, kas licis man iet uz priekšu. tagad stāvu šai pasaulē, nolaistām rokām. caurumu dvēselē un ar neziņu kas esmu. pazudusi ir tā trakā meitene, kas skrēja pasaulē ar brīnumu pilno skatu. pazudusi ir meitene, kas gribēja ko sasniegt un tiecās uz priekšu. pazudusi ir meitene, kas spēja parādīt pasauli skaistāku citiem un turēja domas gaišas kā lāpu, lai citi nenomaldītos dzīves tumsā.
ir palicis tikai tēls, augums un viņā ir karsta karsta, liesmaina sirds, pilna mīlestības. un ir palikušas asaras, kas neznokurienes kāpj augšā un deldē vaigus un kožas acīs un būtībā.
ir ceļi, pa kuriem aizejot mēs izdarām soļus, kas nekad nenovedīs mūs atpakaļ vai arī tur, kur vēlamies nonākt.
ļaujiet man raudāt un iespējams es atdzimšu. iespējams atradīšu sevi. asarās un sāpēs. un ja tā būs, tad es cīnīšos par tevi! nevis pret tevi vai ar tevi, bet par tevi! ar vienalga ko.
saka, ka ar vēlmēm ir jābūt uzmanīgam, jo tās mēdz piepildīties, kad vismazāk to gaidām. bet es nebaidot vēlēties šo - es gribu iedegt mūsu mīlestību atpakaļ. un to es vēlos vairāk par visu pasaulē. man vajag tevi blakus, cieši klāt, būt tavās rokās un sajust tavu elpu, dzirdēt tavu balsi un vērties tavās acīs. bez tevis es būšu zudusi. tu esi tas, kas mani saista pie šīs dzīves. vienīgais, kas to dara.
mīlu

Komentāri (0)

 
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

incz