viss sākās ar lampām..
tad elektriķa prasmes satika ideju ģenerātōru, un viss sākās..



1.bilde


tāā.. rekur mūsu verķi... plastmasas kanalizācijas truba(bildē, ar jau nozāģētu platāko galu). cirkulis, rakstāmais un lineāls , lai atzīmētu smukas, precīzas caurumiņu vietas. tad tur ir 2 zilās lampas garās un visādi vadi... es neatceros kas tie bija, kaut kādi starteri, tas kontaktvads utt... :D


2.bilde

tāā.. šitas lauciņš arī nav mans.. :D vadiņi tika lodēti kopā, un pēcāk viss tika savienots ar lampām.. elektriķi sapratīs.. ^_^


3.bilde

tēēsting! šeku reku, lampas deg, tad jau visi vadi veiksmīgi savienoti, un varam ķerties klāt pie trubas..


4.bilde

tā kā mums bija BIG PROBLEM ar urbi, kurā nelīda resnie gali iekšā, sākumā saurbām ar 4mm urbīti, 4 rindās, ar 4cm atstarpi starp caurumu centriem. ar mazo urbām, lai ar lielo būtu vieglāk precīzi trāpīt(tad kad dabūsim normālu urbi)..


5.bilde

tāā... visi caurumi veiksmīgi saurbti(bildē jau ar 1cm urbi), un tagad čekojām kā tad būs, kad visu saliks kopā.. tb- kad lampas iebīdīs trubā :D nu re.. tā.. :)


6.bilde

un rekur ieskats in side the TRUBA.... :D ok... tagad tikai būs jānopūš truba, no ārpuses, oranžā krāsā, un gali jāaiztaisa ciet ar , tādā pašā oranžā krāsā nopūstiem, putoplasta gabaliem, un jāpiestiķē pie sienas..
PS: slēdzītis arī tika pievienots, nu tāds, paraujams striķītis... ^____^

Komentāri (4)

christy 29. oktobrī, 2008.g.  
 0 0
Smuki. :)
MataUndone 28. oktobrī, 2008.g.  
 0 0
var arī tā sarunāt .. :)
Reperiite (34) 28. oktobrī, 2008.g.  
 0 0
Super!! Pasūtījumus pieņemat?:D
x000x01 27. oktobrī, 2008.g.  
 0 0
Ir ok. :)  


Reģistrācija Aizmirsu paroli

MataUndone