из apollo

VID Muitas kriminālpārvaldes darbiniekiem audzētavu izdevies atklāt, intensīvi strādājot pusotru gadu. Tā portāls «Apollo» uzzināja VID Komunikācijas daļā.


Šo bīstamo augu audzētava bija aprīkota ar modernām aizsardzības un novērošanas sistēmām, tādēļ tiesībsargājošo iestāžu darbinieki tajā iekļūt varēja vien ar pēkšņu uzbrukumu, atklāj VID.

Īpaši piemērotu ēku kompleksā nomaļā vietā Saldus rajonā VID darbinieki izņēmuši vairāk nekā deviņus kilogramus kaltētas marihuānas un 3500 marihuānas augu stādu, ziņo LETA.

Pēc VID aplēsēm marihuānas vairumtirdzniecības cena esot ap 5000 eiro (3500 lati) kilogramā. Konkrēti izņemtās marihuānas apjomi vēl tiek precizēti un būšot zināmi tikai pēc visu marihuānas stādu izkaltēšanas.
Kā žurnālistiem sacīja VID Muitas kriminālpārvaldes vadītāja pienākumu izpildītāja Anda Saukāne, šī ir līdz šim vērienīgākā atklātā marihuānas audzētava Latvijas vēsturē.

Audzētava atklāta pirms pusotra gada sāktā kriminālprocesa gaitā, kurš uzsākts pēc trīs kilogramu marihuānas izvešanas mēģinājuma no Latvijas uz Igauniju. VID jau ilgāku laiku bijušas aizdomas par šādas vērienīgas audzētavas pastāvēšanu.

Немного неясна суть необходимости высушить все растения для определения количества...  
Ладно- сушите сами. какая разница, кто продавать будет...


Комментарии (2)

mepncuxopa 23. марта, 2010.г.  
 0 0
нет не волнует- поэтому и говорю- какая разница...
StarControlII (45) 22. марта, 2010.г.  
 0 0
а что это тебя так волнует "кто продавать будет" ? ж)
Похожие записи

mepncuxopa