Meitene veikalā iepērkas - pērk 1 piena paku, 1 jogurtu, 1 vienreizlietojamo trauku komplektu, 1 zobu pastas tūbiņu, 1 zobu birstīti... Kasieris, jauns puisis, skatās uz to visu un saka:
- Tu laikam viena pati dzīvo...
Meitene (koķetējot):
- Jā! Kā tu uzminēji?
- Tev purns neglīts, kā ar ķieģeli dauzīts!


Latvijas zinātnieki beidzot ir atklājuši ežu ilgā mūža noslēpumu!
Izrādās, nekāda noslēpuma nemaz nav. Un dzīvo eži, īstenībā, pavisam neilgi...


Meitiņa dejojot, smejoties atskrien mājās no skolas:
- Mamma, mamma, bet es matemātikā piecinieku dabūju!!!
- Ko priecājies, stulbā? Vienalga tev ir vēzis!

Žurnāls peldētājiem: "Burbulis"


Pa šauru lauku ceļu nesas īsta autokolonna - divi džipi ar bākugunīm, tad mersedess, tad sudrabains kadiljaks, kolonnu noslēdz vēl divi džipi. Te pēkšņi ceļu aizšķērso aizvēsturiska večiņa, pirmais džips viņu notriec, večiņas ķermenis pārlido pāri abiem džipiem, un ietriecas mersedesa logā, šoferis zaudē kontroli, automašīna ietriecas abos priekšā braucošajos džipos, savukārt mersedesā ietriecas kadiljaks, no kura caur vējstiklu izlido jaunais krievs un iekrīt grāvī. Kadiljaks eksplodē, tajā ietriecas abi aizmugurējie džipi un eksplodē gan tie, gan mersedess, gan arī priekšējie džipi. Ugunsstabs paceļas līdz pat debesīm, skan sprādzieni, pa gaisu lido automašīnu detaļas un cilvēku ķermeņi... Jaunais krievs paceļ galvu no grāvja dibena, nopurina sniegu un skatoties uz uguņošanu nosaka: "Jā... skaisti nomira, vecā mauka".

Plikpaurains vīrs ar vienu kāju vēlas piedalīties karnevālā un kostīmu firmai pieprasa izdomāt viņam piemērotu kostīmu. Firmā viņam piedāvā pirāta kostīmu - trīstūrene nomaskēs pliko pauri un koka kāja piestāv kārtīgam pirātam. Taču vīrs par šādu piedāvājumu tikai apvainojas, un firmas darbinieki steidzami viņam piedāvā citu variantu - mūka tērpu: garais paltraks nosegs kājas trūkumu, bet pliks pauris piestāv kārtīgam mūkam. Vīram nepatīk arī šis variants. Firmas darbinieki pamatīgi saniknojas, padomā un saka: "Nu, ziniet, tad dari tā - izlej uz savas galvas burku medus, protēzi iebāz dirsā un tēlo čupa-čupsu!"

Komentāri (0)

 


Reģistrācija Aizmirsu paroli

archeens (35)