Labākā atbilde
-
1 0
snowtiger 5 (3692)27 13 g
lai pelmeņus ceptu viss labāk to ir darīt gandrīz vai vārot eļļā, līdzīgi kā frī kartupeļus friterī, ja ir friteris, tad var pelmeņus iemest tajā...
jo vairāk eļļas, jo vienmērīgāk apcepas... un ja cep uz pannas vai nepietiekamā daudzumā eļļas, tad ir gandrīz jāstāv blakus, lai laicīgi varētu apgriezt apkārt, lai nepiedegtu...
Atbildes
-
1 0
Odium77 7 (43719)3414 13 g
uz pannas bet ja veelies interesantaak, tad ietin follijaa un pietin pie izpluudes kolektora un aizbrauc pa kaadu lauku paaardiities.
-
1 0
DrDestroy 7 (81057)4726 13 g
Vnk klusējot. Mierīgi, lēnām, bez straujām kustībām kāp nost no datora , aizej uz virtuvi, ieslēdz plīti, UN CEP! Eļļā, sviestā (kancerogēns pasākums , kā visi runā, bet ēdu jau no mazotnes, no problem), taukos... Pelmenis jau pats par sevi , ja ir garšīgs uztaisīts, garšīgs arī sanāks. Varbūt Odium variants, tikai mazāk ekstrēmos apstākļos, jo nupat baigi putina, iestigsi. Cepškrāsnī. Vienīgais, domāju , nevar ņurcīt bumbā, foliju apziest pirms uzkrāmēšanas ar eļļu, varbūt čut čut :D saldo krejumu var uzlaist.
Labu apetīti! -
1 0
emlj86 4 (2235)410 13 g
Pēc savas pieredzes zinu! Sanāca man piededzināt...varbūt steidzos, vai aizrāva kaut kas cits. ..nesanāca garšīgi
Vnk cep, bet uz mazākas uguns un visu laiku maisot. Tad būs kā vajag -
-
-